Boracay Island

Sejl på eventyr på Boracay
 

Rejser til Boracay – et lille tropisk paradis

Den lille ø Boracay i Filippinerne har det hele: hvide sandstrande, krystalklart vand, lækre mango smoothies, billig mad, massage på stranden, dykning og et sjovt natteliv. Få luksus på backpackerbudget på Boracay. Book din rejse til Boracay hos KILROY!

Selvom Boracay kun er 7 km lang og 1 km bred, så er øen den perfekte destination til en fantastisk ferie. Boracay ligger cirka 315 km syd for Manila og kun 2 km ud fra Panay Island. Øen og dens smukke strande har modtaget priser fra rejsemagasiner og bloggere i rigtig mange år, og vi er helt med på hvorfor. Boracay er en super lækker destination for både backpackere, flashpackere og dem der vil have lidt mere luksus. 

4 gode råd om rejsen til Boracay

Råd #1: Undgå at rejse til Boracay over jul, nytår og påske. Her er priserne dobbelt så høje end ellers, og stranden kan være alt for crowded. 

Råd #2: Overnatning er sjældent billig ved Station 1. Søg hellere efter hotel eller hostel ved Station 3. 

Råd #3: Boracay er ikke kun White Beach. Du skal også opleve den anden ende af øen. Her vil du opleve at de lokale generelt er langt mere venlige. Øen er kun 8 km bred, så gå en tur og bliv væk på øen.

Råd #4: Istedet for at spise på en restaurant hver aften, kan du få lokal mad på et spisested for blot 50 PHP - det svarer til knap 8 kroner! Pengene rækker langt på Filippinerne.

Strandene på Boracay

Philippines Boracay Sailing

White Beach er den mest turistede strand og cirka 4 kilometer lang. I 2015 blev den udnævnt til at være den bedste strand i Asien af TripAdvisor. Det er også her at de fleste turister på Boracay bruger deres tid. På stranden finder du hoteller, resorts, restauranter, souvenirshops og en masse barer hvor personalet prøver at lokke turisterne indenfor. White Beach består af tre 'stationer'. Station 1 er der, hvor de dyreste hoteller ligger. Station 2 er mere livlig og her hvor folk kommer for at spise og shoppe. Ved Station 3 er der mere stille og roligt og ikke lige så crowded.

Overfor White Beach, på den østlige side af øen, ligger Bulabog Beach. Bulabog er hotspot for surfing og kiteboarding på grund af de store bølger og kraftige vinde året rundt. Bulabog betragtes for at være en af Asiens bedste kitesurfing destinationer.

Aktiviteter på Boracay

Boracay byder også på en masse aktiviteter for dig der ikke bare vil solbade. Der er cirka 25 dykkerspots for alle niveauer. Hvis du foretrækker at blive oven vande, kan du prøve parasailing, vandski eller kitesurfing.

bedste strand i asien - white beach på boracay

Efter en lang dag på vandet er det tid til en afslappende massage efterfulgt af middag og drinks. Vi anbefaler Hobbit House som er en restaurant og bar, hvor kun dværge betjener dig. En sjov oplevelse og lækre pastaretter. Nattelivet på Boracay er i øvrigt fantastisk og du kan feste til den lyse morgen.

Hotel på Boracay

Der er en MASSE hoteller på Boracay. Hvis man sammenligner med europæiske og amerikanske hoteller, så er de luksus hotellerne forholdsvist billige. Måske du trænger til at opgradere efter mange nætter på hostels andre steder i Asien? Hvis du gerne vil spare penge, så har Boracay også en masse guesthouses og hostels at vælge mellem.

Hvordan kommer man til Boracay?

transport til boracay

Du kan kun komme til Boracay hvis du sejler til øen. Den mest populære transportform er med mindre færge cirka 5 minutter fra Caticlan på Panay Island. Der er også en lufthavn i Caticlan. De fleste flyver til Kalibo lufthavn fra Manila.

Eftersom Boracay er en lille ø, er det nemt at komme rundt, og du kan tage en af de populære tricycle taxaer. 

Book din rejse til Boracay Island

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt