Filippinerne

Filippinerne byder på utallige bounty strande
 

Rejser til Filippinerne - det ultimative tropeparadis

Filippinerne er enhver backpackers ønskedrøm af et ø-paradis. Krystalklart badevand og gudesmukke strande. Store stimer af farverige fisk der forsøger at overgå hinanden i skønhed og udstråling. Vilde vulkaner, fascinerende jungle. En rejse til Filippinerne har det hele. Book din rejse til Filippinerne hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Fantastiske øer på Filippinerne

Har man allerede prøvet Thailand og andre af de 'klassiske' destinationer på det sydøstasiatiske fastland, men samtidig er sulten efter mere af samme skuffe, skal man prøve Filippinerne. En rejse til dette usædvanlige øhav bestående af 7.107 øer er ensbetydende med alt hvad hjertet begærer af tropiske fornøjelser. Og selvfølgelig er hver eneste ø, du kommer til at sætte dine fødder på, rig på smukke sandstrande.  Vi kan blandt andet anbefale El NidoCebu Island og Boracay IslandFilippinerne er også et dykkerparadis for både begyndere og øvede. 

8 gode grunde til at opleve Filippinerne

Hvis du er i tvivl om at du skal inkludere Filippinerne på din jordomrejse og tur til Asien, kan det være at de 8 nedenstående punkter kan være afgørende for dit valg. Vi eeeelsker Filippinerne og vi ved at du også kommer til det. Se blot her hvad du ikke må gå glip af:

#1: Gæstfriheden 
Filippinerne er et af de mest venlige folkefærd du kan møde. De er så venlige at de kan finde på at vinke dig indenfor til familiefest, blot du går forbi deres hus. "Hi, come join our party," lyder det. Og så er det bare om at få de autentiske oplevelser med.

#2: Øerne
Filippinerne har over 7.000 øer og på langt de fleste af dem, koster det en femtedel af prisen sammenlignet med fx smukke Maldiverne. Læs fx mere om smukke El NidoBoracay og Cebu Island.

#3: Vejret

vejret på filippinerne
Gennemsnitstemperaturen på Filippinerne ligger på cirka 27 grader året rundt, ahhhh!

#4: Maden
Seriøst! De laver SÅ lækker mad på Filippinerne, og det koster nærmest ingenting for os fra Norden. Smag deres lækre friskfangede fiskeretter med ris og mangosauce mens du nyder en drink og lytter til havets brusen og lounge musik i baggrunden. Du kan få et lækkert (og vi mener lækkert) måltid mad til 20-30 kroner!

#5: Alle taler et rigtig godt engelsk
Det er altid fedt at blive kastet ud i dybt vand i et land, hvor man intet forstår, men det modsatte kan også være rart. På Filippinerne kan du være sikker på at møde en befolkning der taler et rigtig godt engelsk så du er ikke 'lost in translation'.

#6: Billig massage
På mange øer tilbyder de massage på stranden. Så hvorfor ikke lige få løsnet op i backpacking-musklerne på dit strandhåndklæde? Dét er livet!

#7: Naturen
Der er så frodigt og grønt på Filippinerne, og hver ø har noget unikt at byde på. Du kan være sikker på at fylde kameraet helt op med billeder. Det er også på Fillipinerne at du finder en af de sødeste og mindste abearter. Hvis du elsker natur, vil du elske Filippinerne.

#8: Shopping
Generelt er Filippinerne et bedre og mere behageligt rejsemål end mange sikkert forestiller sig. En rejse til Filippinerne er lig med rigtig god mad, masser af gode og billige overnatningsmuligheder, et i langt de fleste tilfælde velfungerende transportsystem, en imødekommende og hjælpsom befolkning og så selvfølgelig alle de spændende øer, der venter på at blive udforsket. Og så skal der lyde en advarsel til alle shoppere: Filippinerne er et shopping-paradis, endnu billigere end Thailand - så er du advaret!

Rejser til Manila og masser af vulkaner

Hovedstaden Manila er en kulturel smeltedigel med stor vestlig påvirkning, og man vil sikkert blive overrasket over, at her er mindre af den sædvanlige asiatiske kultur, man kender fra f.eks. Thailand. Filippinerne har tidligere været under spansk herredømme, siden amerikansk, og det ses og høres tydeligt. De fleste får hurtigt nok af Manilas kaotiske storbyvanvid, og får i stedet lyst til at rejse videre rundt i landet. Herfra kan man passende rejse til øen Cebu, en mindre og mere indbydende ø med gode muligheder for at rejse videre rundt til de forskellige øer.

Mange af disse øer er vulkanøer og derfor bjergrige og samtidig frodige. Mange steder klæber den frodige regnskov til bjergsiderne, med vandfald strømmende ned flere steder, og det hele er meget, meget smukt.

Af landets 37 vulkaner er de 18 aktive, med Mount Mayon som den mest livlige. Man kan bestige flere af disse vulkaner og nyde synet af de fortryllende smukke krater-søer, der gemmer sig ved dem. Prøv f.eks. Lake Taal, landets dybeste sø, ved vulkanen af samme navn.

Vil du rejse rundt i Filippinerne?

sejl i filippinerne

Så læs mere om KILROYs oplevelsesture og rundrejser i Filippinerne. Vi har blandt andet ø-hop på Filippinerne hvor du bor på en båd og sejler rundt i de smukke have omkring Filippinerne.

Bohol og Chocolate Hills

Rejser til Filippinerne - Bohol -The Philippines Chocolate Hills

Fra Cebu Island bør man tage til øen Bohol for at se de mere end 200 såkaldte Chocolate Hills, der præger denne ø - det er virkelig et særpræget og uforglemmeligt syn. På denne ø lever også de underlige flagermus-lignende dyr tarciers, et sjovt lille dyr der sidder i træerne og spiser frugter. Nu man er her på øen, kan man passende drive tiden væk et par dage med et cruise på den flotte flod Lobok. 

Praktisk information før rejsen til Filippinerne

Inden afrejse kan vi anbefale at du henter oplysninger om vaccinationer ved rejser til Filippinerne på www.rejsedoktor.dk. Det kan også være en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, for andre sikkerhedsmæssige oplysninger ved rejser til Filippinerne.

Et godt råd!

Husk at have lidt ekstra kontanter på dig når du flyver fra Manila lufthavn. De kræver et fee på cirka 750 pesos når du forlader landet og de tager ikke imod kort. Amerikanske dollars kan også benyttes, men kontakt din rejsekonsulent hos KILROY for at få de nyeste opdateringer omkring dette.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt