Asien

Den populære trekking region Annapurna i Nepal
 

Rejser til Asien - det største kontinent

Asien har det hele: gudesmukke strande, spændende religioner og kulturer, magiske jungler, et enestående dyreliv og en befolkning, der både er ekstremt stor og ekstremt fascinerende. Få skræddersyet dit livs rejse til Asien hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

På en rejse til Asien vil du stifte bekendtskab med det største af Jordens syv kontinenter, der rummer hele 47 lande. Her bor næsten 4 milliarder mennesker, hvilket er mere end 60% af verdens samlede befolkning! Så det er ikke så mærkeligt, at du ofte vil føle at der er mennesker over alt på dette fascinerende og fængslende kontinent.

Et kontinent der byder på lidt af hvert og alt hvad hjertet begærer: Kæmpemæssige, myldrende og moderne storbyer som Hong Kong, Singapore, Tokyo og Bangkok. Så snart du bliver ramt af lyd, lugt og indtryk i disse spraglede og vibrerende byers travle gader, ved du, at du er kommet til "en helt anden verden" - samtidig med at du på forunderlig vis kan genkende mange af byens facetter fra vestlige storbyer.

Det gamle Asien

På den anden side er Asien også små, afsides landsbyer hvor livet leves som for hundrede år siden. En rejse hertil bør også tage dig til steder, der sjældent eller aldrig får besøg af vesterlændinge - ja, steder, hvor lokalbefolkningen vil stirre i forundring på dig og din mere eller mindre blege hud, så man skulle tro du kom fra Månen. Ved nærmere bekendtskab vil de sikkert nysgerrigt udspørge dig og gøre dig til deres nye ven. Måske vil de endda invitere dig inden for til frokost…

Takket være Asiens mange og spændende mennesker og befolkningsgrupper, er her også et fascinerende udvalg af farvestrålende og spændende markeder, religiøse centre og imponerende bygningsværker. Her skal bare nævnes de buddhistiske templer i bl.a. Indonesien, Nepal og Thailand, Taj Mahal i Indien og Den Kinesiske Mur.

Glem heller ikke de farverige og vanvittige gigantbyer i Indien, først og fremmest Mumbai (Bombay) og Delhi, der byder på sansebombardementer af en anden verden. Her er et liv og en puls, du aldrig vil glemme.

Naturlige vidundere i Asien

En rejse til Asien kan selvfølgelig også byde på et nærmere bekendtskab med de mange naturlige trækplastre og vidundere, kontinentet er rigt på: de kridhvide paradisstrandene i Thailand, Filippinerne, Vietnam og Indonesien. Regnskovene på Borneo, i det nordlige Thailand, i Cambodia og Laos. Ørkenerne i det nordlige Indien, Pakistan og Iran, sletterne i Mongoliet og Kina, og selvfølgelig den majestætiske Himalaya-bjergkæde i Nepal, Indien, Kina, Bhutan, Tibet og Pakistan. Og ja, der er også sagnomspundne floder som Indiens Ganges og Kinas Yangtze.

Og hvad med vulkanerne i Indonesien, Japan og Filippinerne? Eller dyrelivet med orangutanger, tigre, elefanter, næsehorn og meget mere?

Ja, du kan roligt begynde at drømme dig hen. Også til dette smukke kontinents palmeklædte strande og krystalklare vand, der indbyder til dykning og udforskning af livet under havoverfladen. Eller forberede dig på en gang heftig trekking eller bjergbestigning i Himalayas bjerge. Mulighederne for adspredelse fejler heller ikke noget.

Og husk, at KILROYs rejseeksperter i din lokale butik har været der og kender mange af de gode og specielle steder, der endnu ikke er blevet spoleret af masseturismen og internationale hotelkæder. Vi vil elske at vise dig vej - eller til at hjælpe dig på vej og vide, at du selv er klar til at opdage Asiens 'hemmelige' hot-spots.

Transport rundt i Asien

Der er selvfølgelig altid muligheden for at rejse rundt med bus i hele Asien, men også regionale flyrejser er en mulighed. På denne måde får du mulighed for at opleve Asien relativt hurtigt, så du ikke bruger lige så lang tid på at komme fra sted til sted. KILROY kan hjælpe dig med gode råd og selvfølgelig fordelagtige priser på eksempelvis flypas i regionen.

Rejsen rundt i Asien

Når du først er blevet sendt af sted til kontinentet med markedets billigste flypriser hos KILROY, er der mange måder at gribe rejsen rundt i Asien an på. Vi kan anbefale de mange oplevelsesture, du kan bestille hos os inden afrejse. På disse ture er du garanteret at møde andre rejsende, der meget vel kan blive dine nye venner, og samtidig har du følgeskab af lokalkendte guider hele vejen. Det er også rart at vide, at langt størstedelen af sådan en tur er betalt hjemmefra og kun byder på mindre udgifter, mens du er på farten. Desuden går mange af disse ture til steder, meget få turister kommer, og følelsen af for alvor at være "off the beaten track" er derfor i top.

Det kan også være en stor oplevelse at tage en kortere eller længere togrejse i Asien, fx. kan du købe et togpas til Japan. I mange af landene, f.eks. Indien, er togene det vigtigste transportmiddel og sådanne rejser byder derfor på unikke oplevelser med lokalbefolkningen. En spændende mulighed er at rejse med Den Transsibiriske Jernbane fra Skt. Petersborg gennem Rusland til f.eks. Beijing i Kina eller andre steder i Asien.

Overnatning i Asien

Når man skal sove sødt, så er Asien generelt et utroligt billigt kontinent, med undtagelse af Japan og nogle få andre steder. Hvis budgettet er stramt (backpacker-style) kan man klare sig for helt ned til ca. 200 kr. pr. dag for overnatning, transport og forplejning. Man finder ofte glimrende og billige hoteller og hostels, og det er en god idé at booke nogen af overnatningerne hjemmefra, især ved ankomst. KILROY kan selvfølgelig også hjælpe dig på denne front. Vi hjælper dig med at booke alle de overnatninger, du måtte ønske. Det er som minimum altid en rigtig god idé at booke de første nætter i den by, du flyver til, som første stop på din rejse. Den slags kalder vi ankomstpakker. Så undgår du de besværligheder der er forbundet med at lede efter et sted, når du ankommer træt og udmattet efter en lang flyrejse.

Frivilligt arbejde i Asien

Kunne du tænke dig at deltage i frivillige projekter under din rejse i Asien? KILROY tilbyder et hav af frivillige projekter flere steder i Asien. Læs mere om frivilligt arbejde i Asien.

Har du spørgsmål om rejsen til Asien?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt