Maldiverne

Maldivernes smukke kyster
 

Rejser til Maldiverne - det perfekte paradis

Maldiverne i Det Indiske Ocean er en uimodståeligt destination med kridhvide strande, turkistblåt havvand, blå laguner, en overdådighed af kokospalmer og et liv under havoverfladen, som man ikke finder magen andre steder. Og så glemte vi lige at sige, at disse øer også har en ekstremt afslappet befolkning, et lækkert køkken og et optimalt klima året rundt. Køb din rejse til Maldiverne hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

Øerne på Maldiverne

En rejse til Maldiverne er som en rejse til et ægte paradis. Her er strandene lidt mere hvide, havet lidt mere turkist, himlen lidt mere blå. Øer er her mange af, helt præcist 1192! Det er dog blot cirka 200 af dem, der er beboet, og sikkert kun nogle få af dem, du vil stifte nærmere bekendtskab med på en rejse til denne smukke ø-nation i Det Indiske Ocean.

Maldivernes simple glæder

Ud af Maldivernes 300.000 indbyggere er mere end 70.000 af dem beskæftiget med turisme - det siger noget om, hvor stor en betydning turisme har på disse kanter. Og ja, her er i høj grad tale om luksusturisme, men det kan også lade sig gøre at finde noget mindre overdådigt og nyde disse øer på de betingelser, du ønsker. Du skal du ikke regne med at se horder af backpackere på Maldiverne.

Dykning og snorkling på Maldiverne

Brug dagen på at dykke eller snorkle til solen går ned. Her er nok at vælge imellem, når det kommer til strande, koraller, tropiske fisk i alle regnbuens farver. Du kan selvfølgelig også bare finde den nærmeste hængekøje og drikke kokosmælk direkte fra kokosnødden. Eller tropiske drinks med parasoller i.

En rejse til Maldiverne må betragtes som en ægte "resort-ferie". Ø-hop som man kender det fra f.eks. Østen eller Grækenland eksisterer ikke. Man kan godt arrangere besøg på naboøen, men kun hvis øen ikke ligger isoleret, som de fleste gør. KILROY har dog både dykning på Maldiverne og sejlads på Maldiverne hvor du kommer rundt og ser forskellige øer og områder - wow,  hvor eksotisk er det lige at tage sit dykkercertifikat på Maldiverne?

Få yogaundervisning på Maldiverne!

KILROY tilbyder også yoga på Maldiverne, og det er altså i omgivelser, man ikke ser andre steder. Din undervisning foregår i det kridhvide og varme sande på en ægte bounty-ø omringet af det smukkeste turkise vand, der bare indbyder til en efter-yoga-dukkert. What's not to like?

Verdens bedste fiskeretter på Maldiverne?

Både til frokost og aften kan man smovse sig i hvad der må være verdens bedste fiskeretter, især hvad tunfisk angår. Maldiverne er omgivet af hav her, der og alle vegne, så det er ikke så underligt, at her er en overflod af lækre spisefisk. Og så hjælper det selvfølgelig, at de lokale kan finde ud af at kreere lækre retter af naturens friske råvarer. Man kan både smage det arabiske, indiske og orientalske køkken i de fleste retter, som man får serveret på Maldiverne.

Malé - Maldivernes hovedstad

Hovedstaden Malé ligger på Maldivernes største ø og kun en kort bådtur herfra ligger den internationale lufthavn. Det er faktisk de færreste turister der sætter sine fødder på denne ø, da de fleste tager et vandfly eller en speedbåd direkte fra lufthavnen ud til en af de mange resort-øer. 

Ønsker kan dog at besøge Malé kan man bl.a. bruge tiden på at besøge den gamle basar og fiskemarkedet, der er fuld af ikke blot fisk, men også lokale handlende. Se også den 400 år gamle Huskuru Miskiiy, der er byens imponerende moské. Malé og det meste af Maldiverne er islamisk, og selve byens skyline er da også præget af kuplen på The Islamic Centre, der både rummer moské, bibliotek, konferencerum og meget mere.

Maldiverne - et land der snart forsvinder?

Maldiverne er i sandhed et af de lande, man bør besøge inden det er for sent. Det er et af verdens lavest beliggende lande, og så ved vi jo alle, at klimaforandringer er den store stygge ulv. For ligesom andre lavtliggende ø-nationer i især Det Indiske Ocean og Stillehavet risikerer Maldiverne inden for en overskuelig fremtid at forsvinde i havet. Tragisk - men en rigtig god grund til at rejse til Maldiverne så snart som muligt.

Har du spørgsmål om rejsen til Maldiverne?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt