Male

Male er et imponerende syn set fra oven
 

Rejser til Male – En by i havet

Maldivernes hovedstad, Male, er i sandhed en by i havet. Hver en kvadratmeter af Maldivernes største ø er udnyttet, men dette gør den bestemt ikke mindre charmerende – bare mere fascinerende. Oplev pulsen på de farverige markeder eller på en gåtur i de små, hyggelige gader. Vil du dykke eller sejle i Maldiverne, har vi fantastiske oplevelsesture der alle starter i Male!

Når du ankommer med fly til Maldiverne, lander du på lufthavnsøen og derfra kan du blive sejlet videre til Male eller en af Maldivernes andre paradisøer. Du vil med garanti blive imponeret over, hvor stor en del af hovedøen byen optager, når du sejler ind til Male. Der bor ca. 100.000 mennesker i Male, og det islamiske islæt har sat sit præg på byen, med den store moske og Islamic Centre, der også rummer bibliotek, konferencesal og meget mere.

Maldives Male Harbour Mosque

Dykning på Maldiverne

Det krystalklare vand på Maldiverne er et rent dykkerparadis med enestående, farverige oplevelser under havets overflade. Det særlige ved dykning i Maldiverne er blandt andet, at der ikke er et fastland i nærheden og den strenge fiskerilov er med til, at der en overflod af farverige fisk og intakte koralrev under overfladen.

KILROY tilbyder unikke dykkeroplevelser der alle har sit udgangspunkt fra Male. Hvad enten du er nybegynder eller øvet, kan vi garantere fabelagtige dyk med professionelle dykkerinstruktører. Læs mere om dykning på Maldiverne.

Sejlads på Maldiverne
Paradisøerne ligger som perler på en snor i Maldiverne og dette lægger naturligvis op til at tage på eventyr på havet. Tag på øhop fra Male med andre eventyrlystne backpackere og oplev det bedste af Maldiverne. Ombord på båden kommer du ikke kun tæt på din medrejsende, men også på lokalbefolkningen og ikke mindst det tropiske paradis både over og under overfladen.

Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at arrangere et ægte sejlads-eventyr og give dig de bedste insider tips. Læs mere om sejlads på Maldiverne.

Maldives Dhoni Boat

Seværdigheder i Male

Inden du drager til søs eller ud på dykkereventyr kan du snildt tilbringe et par dage i Male. Tag på fiskemarked og oplev hvordan fiskerbådene bringer deres fangst ind og renser dem. Her kan man snakke om frisk fisk! Eller besøg den gamle bazar hvor du kan købe alt fra tøj og sko til krydderier og lokale souvenirs.

Besøg også den imponerende moske der under sin gyldne kuppel kan rumme op til 5.000 mennesker. Det er dog ikke tilladt for ikke-muslimer at komme indenfor, men ikke desto mindre, er det et fantastisk smukt bygningsværk udefra. Selvfølgelig kan du også nyde havet og solbade på den kunstigt-anlagte strand i det skønne vejr.

Maldives Male Mosque

Hvornår skal man rejse til Male?

Er man ude efter at dykke eller sejle, skal man komme mellem december og april, hvor der er mest sol og næsten ingen regn. Kommer man i den resterende del af året, er luftfugtigheden højere og det kan regne en del. Temperaturerne ligger dog hele året på omkring 30 grader, så du behøver ikke at pakke en sweater!

Har du spørgsmål?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til Male

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt