Bali

Fredfyldt flod på Bali
 

Rejser til Bali - B for Bali, B for bounty

Bali er og bliver en fantastisk ø, også på trods af øens efterhånden velkendte position i masseturismens spotlight. Og hvis man søger bare en lille smule, kan man stadig finde sin egen hemmelige strand. Desuden rummer Bali en fantastisk hindukultur med enestående ceremonier og templer. For virkelig at nå ind under huden på Bali og balineserne, anbefales det, at man bruger i hvert fald et par uger her. Book din rejse til Bali hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Den største by på Bali - Kuta

Balis største by Kuta er først og fremmest ankomststedet på øen, men egentlig bør man, med mindre man virkelig elsker masseturismens uendelige strøm af middelmådige cafeer, restauranter, souvenirbutikker og ivrige gadesælgere, bare skynde sig væk herfra og videre til øens mange fantastiske oplevelser. På Bali venter der dig nemlig: Vulkaner, afsides strande, spændende hindutempler, eksotiske rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning. Bali er faktisk det eneste hindu-område i Indonesien, hvilket gør øen meget anderledes end resten af landet, som er muslimsk.

Strandene på Bali - nok til et helt liv

Rejser til Bali - backpacking til Bali - rejser for unge

Mere end noget andet, trods denne fascinerende hindukultur, kommer de fleste dog nok for Balis mange vidunderlige strande. Her er så mange - alle med hver sine særlige karakteristika - at man uden problemer kan lave sin egen top 10 - eller 20! Her er nogle af vores bud:

 • Kuta-Legian-Seminyak - et stræk med flere lange sandstrande med heftige bølger. Kan anbefales til surfere! Mange restauranter, barer og butikker i området. Læs mere om surfing på Bali.
 • Nusa Dua - har gyldent sand, færre mennesker og en roligere atmosfære end ovennævnte. Til gengæld findes her mange eksklusive hoteller.
 • Lovina Beach - ligger på nordkysten og har sort, vulkansk sand og kun få turister. Perfekt til afslapning, dykning, snorkling - og samtidig et super godt sted at spotte delfiner på din rejse til Bali.
 • Sanur - er omgivet af smukke koralrev og har mange hyggelige strandhoteller, restauranter og butikker. Det er kun muligt at svømme her ved højvande pga. de massive klipper, der findes i området.
 • Jimbaran Beach - har hverken mange hoteller eller turister, til gengæld en fremragende strand. Her er godt at sejle og svømme i rolige omgivelser. Og så er det slet ikke så ringe at sidde direkte på stranden og nyde en perfekt seafood-middag, mens man nyder solnedgangen.
 • Dreamland Beach - har indtil for kort tid siden været en af Balis godt gemte perler. Sprød, hvid sand knirker under dine fødder mens gigantiske bølger slår ind på land. Pas dog på den stærke understrøm i denne del af Bali!
 • Uluwatu - her får man Balis bedste solnedgang og gode bølger til surfere.
 • SURFING PÅ BALI: læs mere om surfing på Bali.

Maden på Bali - gastronomiske glæder

Glæd dig til dit første måltid på Bali! Maden er et univers i sig selv, og der er en række balinesiske specialiteter, man ikke må snyde sig selv for, bl.a.:

 • Nasi goring: Stegte ris med grøntsager, stegte æg og kød
 • Saté: Små spyd med ris og peanutsauce
 • Babi guling: Gris på barbecue-manér
 • Mie goring: Stegte nudler med grøntsager og kød efter eget ønske.

Det lyder simpelt, men det smager himmelsk - og husk at drikke den lokale øl Bintang til.

Surfing på Bali

Surfing på Bali - lær at surfe på Bali på en surfcamp

Drømmer du om at hoppe op på surfbrættet og styre Balis bølger med stil? KILROY tilbyder surfcamp på Bali og du kan komme med. Læs mere om surfcampen og surfskolen på Bali.

Shopping på Bali

Der er ingen ende på shoppingmulighederne på Bali. De mange markeder taler for sig selv - her kan du finde træskulpturer, tekstiler, guld og sølv, elektronikdimser og alt muligt andet. Hver landsby på Bali har sine helt egne specialiteter, men gå ikke glip af gadeshopping i Ubud. Byen er verdensberømt for sin samling af butikker med træskulpturer og lokalt produceret kunst - husk lidt ekstra plads i bagagen på udrejsen!

Vær aktiv på Bali - Dyrk yoga eller fitness

Bali tilbyder flere og flere aktiviteter til de aktive rejsende, og nu kan du komme med KILROY på både et lækkert velværende yogaophold eller på en mere hardcore fitness bootcamp. Uanset hvilken du vælger, hjælper KILROY dig godt i gang.

yoga-class-3

Vil du dykke på Bali?

Dykning På Bali - dykkerkursus og dykkerbevis på Bali

Giv din rejse til Bali et ekstra boost ved at opleve livet under havets overflade. Tag et dykkerbevis og få fantastiske oplevelser med Balis dyreliv i havet. Læs mere om dykning på Bali. Vi vil med glæde hjælpe dig med at booke de datoer der passer til din rejse. Kontakt en rejsekonsulent hos KILROY.

Vil du vide mere om Bali?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt