Chiang Mai

Billige flybilletter til Chiang Mai

Thailand som en del af din tur Jorden rundt?

Hvis du skal ud på en længere backpacker tur kan du have brug for lidt mere en bare en standard flybillet tur/retur, fx. Thailand indgår i flere af vores jorden rundt ruter, og herfra kan du med en times flyvetur komme videre til Chiang Mai.

Kontakt en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Flybilletter til Chiang Mai varierer en del i pris og det kan ofte betale sig at være fleksibel mht. rejsedatoer - specielt hvis du vil spare penge.

Finder du ikke de billige flybilletter til Chiang Mai som du havde forventet, så prøv at ændre rejsedatoerne. Husk: fredag, lørdag og søndag er ofte de dyreste rejsedage.

Kontakt en KILROY rejsekonsulent på tlf. 70 15 40 15 eller send en e-mail til [email protected] Du kan også besøge en af vores butikker.

Kontakt