Australien

Billige flybilletter til Australien

Glæd dig til at opleve Down Under! Australien har det hele, og du kan godt afsætte MINDST et par uger til at opleve landet. Der er rigeligt at tage fat på. Vi anbefaler faktisk helst et par måneder, hvis du gerne vil rejse rundt i Australien og få det hele under huden.

Hvordan får jeg billige flybilletter til Australien?

KILROY har altid billige og fleksible flybilletter til Australien. Til unge og studerende har vi særligt fordelagtige priser, og du kan altid få et tilbud ved at kontakte en rejsekonsulent hos KILROY. Hvis du vil søge efter fly til Australien online, kan du benytte dig af vores søgefunktion forneden. Det er oftest billigere at flyve tirsdag og onsdag og dyrest at flyve fredag og i weekenden. 

Som et ekstra tip, kan du benytte dig af vores funktion 'lavpriskalender' og vælge +/- 3 dage - vær dog obs på, at denne funktion kun er tilgængelig fra en computer eller laptop og ikke fra mobil.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Kan jeg ændre min flybillet?

Hvis du køber en fleksibel flybillet til unge og studerende hos KILROY, er der mulighed for at ændre din flybillet mod et mindre gebyr. Det kan jo være at du bestemmer dig for at blive lidt længere tid i Sydney fordi at du vil på surf camp, eller at du vil tage dit dykkercertifikat i Great Barrier Reef inden du skal hjem igen, eller videre til en anden destination. Dog kræves det, at der er plads på samme klasse og at der er plads på den ønskede dato. 

Skal man mellemlande på vej til Australien?

Man kan, i skrivende stund, ikke flyve direkte fra Danmark til Australien. Det kræver altid et stop-over. I nogle tilfælde flere. De fleste der flyver til Australien laver et stop-over i Mellemøsten eller i Asien. Da det er en rigtig lang flyvetur, kan det være rart at have en mellemlanding i et par dage i fx. Bangkok, Dubai, Doha, Singapore, Kuala Lumpur eller Abu Dhabi.

Skal man have visum for at rejse til Australien?

I skrivende stund skal man, som dansk statsborger, ansøge om visum inden afrejse til Australien. Det er dit eget ansvar at huske at undersøge dette inden afrejse. Dit pas skal oftest også være gyldigt i 6 mdr efter afrejsedatoen - tjek venligst dette hos en rejsekonsulent da reglerne ofte ændres.

Hvor lang tid tager det at flyve til Australien?

Flyvetiden til Australien varierer meget. Det kommer typisk an på hvor mange stop du har og hvor længe du gør stop på vej Down Under. Regn med at flyve i cirka 20 timer for at komme fra København til Sydney på Østkysten og i cirka 17 timer for at komme til Perth på Vestkysten. Darwin i den nordlige del af Australien tager cirka 16 timer at flyve til fra Danmark.

Kan jeg få hjælp med at booke min billet til Australien? 

Det kan du i hvert fald. Du kan altid kontakte en KILROY rejsekonsulent på tlf. 70 15 40 15 eller sende en e-mail til KILROY her. Du kan også besøge en af vores butikker i Odense, Århus eller København og få personlig betjening.

billig billet til australien

book billet til australien

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY!
Kontakt