Oceanien

Kænguru - Bedste bokser blandt dyrene
 

Rejser til Oceanien - Go Down Under!

Når du rejser til Australien, New Zealand og Stillehavsøerne, tilsammen kaldet Oceanien, med KILROY, er du garanteret de bedste priser og den bedste rejsevejledning. Her finder du koralrev, ørken, bjerge, bountystrande, vulkaner, gletsjere og meget mere.

En rejse til Oceanien byder på nogle af verdens mest autentiske og fantastiske landskaber og naturscenerier. Trods store strømme af turister gennem årene, er mange af landskaberne stadig præcis så unikke og uspolerede, som da den berømte Captain Cook opdagede Australien for over 200 år siden. Netop i Australien kan du rejse gennem den fascinerende øde outback i dagevis uden at se andre mennesker, men du kan også leve bylivet i pulserende metropoler som Sydney og Melbourne, der byder på alt hvad storbyhjertet begærer. Eller du kan dykke på verdens største koralrev, Great Barrier Reef, eller surfe på landets fantastiske strande og udforske den vilde natur, der er så særpræget i dette enorme land.

Fotoalbum fra lande i Oceanien

Oceanien rummer det hele hvad angår klima og natur. Australiens naboland New Zealand byder blandt meget andet på gletsjere og alpine skiområder i landet sydlige del, mens man i nord finder fantastiske strande og frodige skove. Længere ude i Stillehavet, på Fiji, Cook Islands, Marshalløerne, Mikronesien, Samoa, Salomonøerne, Fransk Polunesien og Tahiti, Tonga, Tuvalu og Vanuatu og de mange andre paradisiske øgrupper, vil man blive blæst bagover af den ene ufatteligt smukke strand efter den anden - og af de farverige koraller og fisk, der findes må meter fra strandkanten. Intet menneske bør snyde sig selv for en rejse til en eller flere af disse fantastiske øgrupper i Stillehavet, et af de smukkeste steder på kloden.

Fantastisk folkefærd i Stillehavet

Måske er den allerstørste attraktion på dette fascinerende kontinent dets mennesker. Næsten alle steder Down Under vil du møde venlige og glade mennesker, der er kendetegnet ved en særegen 'laid back' indstilling til livet. Man føler sig hurtigt i godt og behageligt selskab her, og lærer hurtigt at leve som de lokale. En god måde at opleve Australien og New Zealand på er at vælge et såkaldt Working Holiday-program, som giver dig mulighed for at arbejde og rejse samtidig, dvs. du skiftevis rejser og tjener penge til oplevelser. Samtidig giver det dig muligheden for at opleve landet og dets mennesker på en helt anden måde.

Oceanien som stop på vej jorden rundt

KILROY tilbyder billige flyrejser til Oceanien for alle, med de største rabatter til unge og studerende. Man kan rejse til Australien, New Zealand og Fiji via enten Asien, USA og sågar Afrika, og mange destinationer i området kan med fordel indgå i en Jorden Rundt-billet eller andre rejseplaner med flere stop undervejs. Spørg din KILROY-rejsekonsulent - det kan ofte gøres billigere end man skulle tro, og så har unge og studerende yderligere den fordel, at billetterne kan ændres med hensyn til rejsedatoer og stop. Ja, fleksibiliteten er i top og priserne i bund, også når det gælder disse destinationer Down Under, på den anden side af Jorden.

Når du skal rundt på kontinentet, er oplevelsesture en rigtig god løsning. På denne måde bliver du taget de helt rigtige og mest eventyrlige steder hen, samtidig med at du møder nye venner undervejs på din rejse i Oceanien. Denne rejseform giver dig noget for pengene, for mange af aktiviteterne er betalt hjemmefra og du behøver derfor ikke bekymre dig så meget om din pengepung undervejs. Vi tilbyder masser af oplevelsesture i området, så spørg en rejsekonsulent hos KILROY. Afstandene i Oceanien er enorme, så en anden god måde at komme rundt på er at købe et flypas gennem KILROY. Dette gælder både hvis du skal rejse rundt inden for samme land, eller hvis du vil på en god gang 'ø-hopping' i Stillehavet.

I Australien og New Zealand kan et buspas varmt anbefales - disse kører overalt og kan tage dig til de mest afsides steder. Ønsker du endnu mere frihed og selvstændighed kan du købe eller leje en bil eller en campervan - det er en perfekt rejseform i Australien og New Zealand, når bare du vænner dig til at køre i den 'forkerte' side af vejen. Lej en campervan gennem KILROY - vi har de billigste priser og mest fleksible løsninger.

Overnatning i Oceanien

Der findes gode hostels over alt i Australien, New Zealand og på Stillehavsøerne. På sidstnævnte øer vil du dog i lige så høj grad støde på hyggelige, familiære hoteller og bungalows. KILROY kender de bedste steder og kan guide dig de rigtige steder hen. Under alle omstændigheder er det altid en god idé at booke de første nætter før afrejse, så du får den bedste og mest afslappede start på din eventyrrejse. Både hvad angår overnatning og udgifter til øvrige leveomkostninger vil du opleve, at priserne er lavere end i Europa, nogle steder mere end andre. Kvaliteten og servicen er altid god, både på hostels, restauranter o.s.v.

Har du spørgsmål om rejsen til Oceanien?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Oceanien

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt