New Zealand

Få et kick for livet - Oplev skydiving i New Zealand
 

Rejser til New Zealand - action og vild natur

En rejse til New Zealand vil give dig oplevelser for livet. Landet er fyldt med action for backpackere og andre unge rejsende: bungee jump, faldskærmsudspring, white water rafting og meget mere. Naturen er storslået og du bliver med garanti dybt fascineret af dette smukke land. Hos KILROY finder du billige rejser til New Zealand.

Kom hurtigt videre:

Nordøen og Sydøen

På en rejse til New Zealand vil du først og fremmest stifte bekendtskab med de to store øer: Nordøen og Sydøen. På Nordøen kan du blandt meget andet se de mest fantastiske gletschere og komme tæt på livet af den oprindelige Maori-kultur. Heroppe nordpå er der også mulighed for ar opleve imponerende vulkaner, smukke strande og en række naturskønne nationalparker med rigtig gode muligheder for trekking og camping. Sydøen byder blandt andet på Kaikoura, hvor du kan komme på imponerende hval-safarier og se et enestående fugleliv. Længere nede på Sydøen er der mulighed for at komme på en af verdens mest spektakulære sejlture i de svimlende smukke fjorde ved Milford Sound, kaldet Jordens ottende vidunder.

Naturen er meget varieret i New Zealand, der også byder på fascinerende varme kilder, geysere, betagende bjergsøer, regnskov, et spændende dyreliv og meget andet. Overalt i New Zealand, især på Sydøen, kan du opleve actionmættet underholdning ud over det sædvanlige, så som sky diving, jet boating, bungy jump og rafting, men også knapt så halsbrækkende eventyr, fx hesteridning og kajakroning.

Mød kiwierne - New Zealands lokalbefolkning

Noget af det bedste ved en rejse til New Zealand er dog også lokalbefolkningen, de såkaldte 'Kiwis'. Mød dem for eksempel over en pint øl og en rugbykamp på en af de hyggelige pubber og nyd deres venlige selskab og gode humor. Det kan være lidt svært at forstå deres kraftige dialekt og deres slang - som der er rigtig meget af. Men når man har været her et lille stykke tid og kommer lidt ind på livet af disse 'kiwier', vil man elske dem og begynde at forstå det meste af, hvad de siger. Og så elsker de at lave sjov med nabofolket i Australien - så kan du en 'aussie'-joke, vil du hurtigt blive populær. Det er bl.a det, der er så fantastisk ved en rejse til New Zealand: landet er på mange måder temmelig engelsk og 'almindeligt', samtidig med at det rummer nogle af de mest utrolige naturscenerier, man kan forestille sig - med alt lige fra gletsjere til palmestrande.


Overnatning på rejsen rundt i New Zealand

New Zealand er et ekstremt godt rejseland med alle typer af overnatningsmuligheder. Camping er en oplagt og spændende mulighed i de mange velholdte nationalparker, og derudover kan den såkaldte 'Base Backpackers' anbefales: man køber allerede hjemmefra hos KILROY et pas med enten 5 eller 10 nætter i enten sovesal eller dobbeltværelse. Man kan selvfølgelig købe så mange af disse man måtte have lyst til, og de kan bruges på rigtig mange af New Zealands hostels - som i øvrigt findes i stort tal og er virkelig gode. Og så er det her, du møder mange andre rejsende.

Rejsen rundt i New Zealand - Vil du på Road trip?

Den mest oplagte og berigende måde at rejse rundt i New Zealand på, er at leje en campervan (eller en anden type bil) og opleve landet på egen hånd - i eget tempo, efter eget temperament. Det er en perfekt rejseform her, især fordi landets infrastruktur er så veludviklet. KILROY har lavet en række ruteforslag både på Nordøen og Sydøen som kan give dig inspiration til din rejse rundt i New Zealand.

Eller rejse med bus rundt i New Zealand?

En anden mulighed er at købe et buspas gennem KILROY. På denne måde kommer du rundt i hele landet med mulighed for at stige på og af hvor du måtte have lyst. Det er den perfekte måde at møde andre rejsende der også skal rundt i New Zealand. Busserne stopper ved seværdigheder på vejen og har lokalkendte guider med ombord, der også kan hjælpe dig med gode råd vedrørende overnatning.

Lige meget hvilken rejseform du vælger, fortjener New Zealand god tid og at du kommer rundt i hvert et hjørne. For landet er smukkere end de fleste - og det er da en skam at misse noget, når nu du har rejst så langt for at nå hertil.

Working Holiday i New Zealand

Drømmer du om at rejse og opleve New Zealand, samtidig med at du arbejder og tjener penge? Er du mellem 18-30 år kan du komme på working holiday i New Zealand. Læs mere om working holiday i New Zealand.

Vil du tage din uddannelse i New Zealand?

New Zealands kultur og natur byder på spændende alternativer i forhold til andre engelsktalende lande. Samtidig kan du som studerende nyde en stort udbud af højniveau-uddannelser i New Zealand. New Zealand er en forløber på mange områder og ledende i mange internationale sammenligninger indenfor skolestandard. Vores partneruniversiteter har over 100 års erfaring og de er internationalt anerkendte og har mange studieområder. Læs mere om uddannelser og universiteter i New Zealand og om hvordan KILROY kan hjælpe dig videre.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Kontakt