Wellington

Wellington Harbour og skyline. Wellington er gennemgangsby for New Zealands sydlige ø.
 

Rejser til Wellington - New Zealands "Capital of Cool"

Wellington er New Zealands hovedstad og var indtil for bare få år siden en ret kedelig by med ganske lidt at tilbyde rejsende. Hvis du rejser til Wellington i dag får du en helt anderledes oplevelse, som bestemt er blevet et besøg værd.

Kom hurtigt videre:

Wellington, også kaldet "Te Upoko o te Ika a Maui" i det tidlige Maori sprog, har ændret sig en held del de sidste par år. I mange år var byen et kedeligt stop-over for rejsende mellem Nord- og Sydøen, men i dag har alt dette ændret sig og Wellington byder på en række spændende oplevelser for turister og backpackere.

Te Papa - Nationalmuseet

Wellingtons største attraktion er byens national museum Te Papa, som er verdenskendt for sine interaktive udstillinger og enestående måde at kommunikere og fortælle historier omkring den lokale kultur og fortid i New Zealand. Intet besøg til Wellington er fuldstændigt før du har udforsket Te Papa National Museum.

Wellingtons havneområde

I havneområdet omkring Queens Wharf er gamle varehuse genopstået som kulturelt samlingspunkt med masser af kulturelle tilbud samt cafeer og mulighed for fysiskudfoldelse.

Wellington - Botanisk Have

Hvis du har brug for en pause fra det pulserende storby-liv, bør du tage denne i Wellingtons botaniske haver, hvor du kan nyde de fantastiske udsigter over hele byen og havneområdet.

Jordskælv & Wellington

Det er ingen hemmelighed at Wellington ligger placeret mellem to jordskælvszoner, hvilket gør byen sårbar overfor jævnlige rystelser og jordskælv. Grundet denne risiko for jordskælv er alle nyere bygninger i byen bygget med jordskælvssikring.

Har du spørgsmål om rejsen til Wellington?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Wellington

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt