Taupo

Lake Taupo og vulkanerne i syd
 

Rejser til Taupo - ved Lake Taupo og Tongariro National Park

Byen Taupo ligger smukt ved Lake Taupo på Nordøen på New Zealand. Taupo er et rigtig godt udgangspunkt hvis du vil besøge Tongariro National Park.

Der bor omkring 23.000 indbyggere i Taupo.

Lake Taupo and Tongariro National Park

Grunden til at Taupo er spændende for backpackere er først og fremmest byens lokation i forhold til nem adgang til Tongariro National Park. Fra Taupo kan man nyde udsigten over Lake Taupo og de smukke bjerge i baggrunden. Taupo er levende om sommeren hvor der er mange turister. Sommeren på Nordøen strækker sig fra december til februar. Her er byen base for mange besøgende og backpackere som besøger nationalparken. Parken ligger syd for Lake Taupo.

Vulkaner på Nordøen

Når man besøger Taupo skal man være opmærksom på aktiviteter fra vulkaner i området. Det seneste vulkanudbrud var i 1996. Ligeledes er Tongarina National Park kendt for sine vulkaner og mulighed for skisport. Der er mange backpackere der tager på trekking ture i højderne og parken er en af de mest populære nationalparker i New Zealand.

Adventure i Taupo

Taupo byder på rigtig mange udendørs aktiviteter og adventure. Hvis du vil have adrenalin i kroppen, så er Taupo uden tvivl et besøg værd. Faldskærmsudspring, dykning, trekking, jetbåde, bungyjump, ski, cykling, paragliding og lignende aktiviteter er blot få eksempler på hvad du kan glæde dig til.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY!

Book din rejse til Taupo

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt