Auckland

 

Rejser til Auckland - New Zealands største by

Belliggende på New Zealands Nordø, finder du landets største by: Auckland. Her har du rig mulighed for god shopping, pulserende storbyliv og at nyde de mange underholdningsmuligheder byen tilbyder. Køb din rejse til Auckland og New Zealand hos KILROY.

Kom hurtigt videre:

Auckland, Tamaki-or-rau Makau, som Maorierne siger, udgør det tættest befolkede område på den nordlige ø i New Zealand. Storbyområdet Auckland udgør Auckland City, Waitakere, Manukau samt North Shore og en fjerdedel af hele den New Zealandske befolkning bor i dette område. Om sommeren ligger temperaturen mellem 21-24 °C mens den i vinterperioden (juni-august) ligger på ca. 12 °C, hvor også det meste af årets regn falder.

Byen ved havnen

"Aucklændere" er vilde med sejlads, så hvis du er interesseret i skib sejlads bør du... nej, skal du besøge Auckland. Passionen er tydelig ved havnen hvor et utal af sejlbåde i alle størrelser skaber liv og stemning. Byen er også vært for et utal af konkurrencer som den berømte America's Cup. Hvis du virkelig vil leve (og opleve) som de lokale bør du leje en (hvis du har et stort budget) yacht eller tage på en "luxury dinner cruise".

Højdepunkter i Auckland

Auckland -skyline -new -zealand

Mange af Aucklands attraktioner er i og omkring byen, ved havnefronten og byens gamle parker som Albert Park og Victoria Park. På den vulkanske top One Tree Hill, får du en fantastisk udsigt over byen, havnene og de omkringliggende øer. Men er du virkelig draget af højder bør du tage glaselevatoren til toppen af Sky Tower. Det imponerende tårn er intet mindre end 318 meter højt og kan stolt kalde sig det højeste tårn på den sydlige halvkugle. Test din højdeskræk ved at stige ud på glasgulvet på toppen. Hvis du er mere modig kan du kaste dig ud i et Sky Jump - det højeste i verden fra et tårn. 

Aucklands bydele

Bydelene af Auckland minder meget om hinanden, men vi giver dig et par tip med på vejen til de bedste: Parnell Village omkring 1 km fra centrum, er et besøg værd til trods for de mange turister. Her er stadig mange historiske Victorianske hjem og butikker. Drik en øl på terrassen eller shop i en af de mange fine butikker. For mere budget-venlige butikker er Newmarket populært og er desuden et område med gode muligheder for et teater besøg. Hvis du virkelig vil smage på den mere multikulturelle del af Auckland bør du besøge K Road syd for centrum. Her finder du mange etniske restauranter og desuden en række gode "gå i byen" steder.

Overnatning i Auckland

Da New Zealand er et populært land blandt rejsende, findes der et utal af overnatningsmuligheder. Hvis du har masser af penge på kistebunden, kan du nyde luksusbetjening og omgivelser på et 5 stjernet hotel, men hvis du hellere vil bruge pengene på oplevelser i resten af landet findes der også gode muligheder i den lavere ende af skalaen. Du har både mulighed for camping samt gode B&B muligheder, eller et hostel til dem der leder efter et hang-out med andre unge rejsende. Priserne varierer fra 15 euro for et hostel til 100 euro for et hotelværelse.

KILROY arrangerer også ankomstpakker til Auckland. På den måde sikrer du dig, at du ankommer til landet uden stress. Vi sørger for, at du får overnatning, lufthavnstransfer og morgenmad. Læs mere om ankomstpakken her.

Hvornår skal jeg rejse til New Zealand?

Da New Zealand har et tempereret klima kan du besøge landet året rundt. Forår og efterår er de bedste sæsoner pga. de behagelige temperaturer og få turister. Om vinteren (vores sommer) ligger den daglige temperatur på 10-15 grader. De fleste aktiviteter er tilgængelige året rundt, men ikke alle campingsites er åbne om vinteren (vores sommer). De største campingsites (campingpladser) holder dog største dele af deres sites åbne året rundt.

Vil du på road trip i New Zealand og evt. starte ruten i Auckland? Vi har en masse fede ruteforslag til road trip i New Zealand og vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med valg af bil, campervan eller motorhome, og svare på alle dine spørgsmål. Kontakt dem her!

Skal vi hjælpe dig med rejsen til Auckland?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Auckland

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt