Fiji

Fantastisk dykning omkring Fiji øerne
 

Rejser til Fiji - et ægte livsnyderparadis

Fiji er Stillehavets perle og et tropisk paradis bestående af intet mindre end 333 øer. I Fiji kan du udforske magiske landskaber og en mangfoldighed af aktiviteter og eventyr. Find dine drømmestrande, prøv ægte og autentisk hard core bungy jumping, dyk i det krystalklare vand og få en førstehåndsoplevelse af den fascinerende Fiji-kultur.

Vil du vide mere om oplevelser, ø-hop og dykning på Fiji? Tag et kig på disse sider.

Alt dette og meget mere venter dig når du rejser til Fiji og udforsker disse vidunderlige øer.Travel to Fiji and enjoy cool adventuresAllerede når du ankommer til dette paradis vil du få en velkomst, ikke mange andre destinationer kan byde på: Store smil fra det gæstfri Fiji-folk møder én ved ankomsten til Viti Levu, den største af de mere end 300 øer i det smukke turkise øhav i det sydvestlige Stillehav, der udgør Fiji-øerne. På Viti Levu lander man i Fijis tredje største by Nadi, og herfra kan øen nemt udforskes med bus. Her er mange skønne steder, også lige uden for selve øen. For eksempel den lille naboø Nananu-i-Ran, nord for Viti Levu, som er et helt vidunderligt sted, et perfekt paradis for dem der elsker livet ved havet og på stranden.

På selve Viti Levu er det især den sydlige del, det er værd at udforske. Specielt strandene på Coral Coast tiltrækker snorkel-folket - det bliver simpelthen ikke bedre med maske og snorkel end her! Når du er færdig med denne hovedø, kan turen passende gå videre til Yasawa-øerne.

Yasawa - et Fiji-højdepunkt og ø-hop

Disse små øer, Yasawas, kan nemt nås med båd fra Viti Levu, man kan med fordel købe et hop på og af-bådpas, så er rejsefriheden total. Scenariet på Yasawa er fantastisk, faktisk guddommeligt smukt. Det var her, man optog Tom Hanks-filmen 'Cast Away'. Det er en helt særlig verden under havoverfladen: farverige og næste uvirkelige koraller overalt, og lige så farverige og fantastiske fisk i endeløse stimer. Og så kan man sagtens være heldig at se hajer og måske hvaler. Man skal helt klart sørge for at komme ud og dykke her, allerbedst er det ved Kadavu Island - et dykkerparadis med rev rundt om hele øen. Måske du gerne vil dykke i Yasawas?

Vil du dykke i Fiji?

Dykning på Fiji - Dykkercertifikat og dykkerture med KILROY

KILROY tilbyder dykning på din rejse til Fiji. Tag et dyk under havets overflade og mød Fijis fantastiske liv under havet. Læs mere om dykkercertifikater og dykkerture på Fiji her.

Livet er kava - en fijiansk tradition!

Du slipper ikke fra Fiji uden at have smagt Kava! Kava er en lokal drik lavet på en plante, der hedder Kava. Den ser besynderlig og ikke særlig appetitlig ud og laves på pulver fra plantens rødder blandet med vand. Den smager lidt af græs og peber og blev tidligere brugt som et vigtigt element i ritualer. I dag fungerer den mere som socialt element med sin, efter sigende, afslappende og opløftende virkning. Den er kendt i store dele af det øvrige Stillehav. Det er i øvrigt let at få fijiernes kultur og livsform lidt ind under huden - ikke mindst deres forbløffende evne til at leve livet uden stress og jag. Mange vil mene, at de er dovne, men lige så mange vil synes, at disse mennesker lever et genialt og enestående liv - og der er stor fare for, at du snart vil blive som dem! Livet på Fiji er virkelig vidunderligt - havet, sandet, solen, menneskene, frugterne. Mere behøver du ikke.

Har du spørgsmål om din rejse til Fiji?
Kontakt KILROY

Kontakt