Australien

Kænguruer er hverdagskost Down Under
 

Rejser til Australien - en verden af muligheder for backpackere

Australien er med rette en af verdens mest populære destinationer, ikke mindst for backpackere. Fantastiske Australien har det hele: koralrev, ørken, jungle, klipper og bjerge, dyreliv, paradistrande, cool storbyer og ikke mindst masser af muligheder for den eventyrlystne backpacker. KILROY har billige rejser til Australien!

Kom hurtigt videre:

Backpacking i Australien

De enorme landevejsstrækninger på den australske østkyst mellem Sydney i syd og Cairns i nord kan med god ret kaldes ' the backpackers highway'. Her er den største koncentration af backpackere - og med god grund: Strandene er fremragende, især for dig der vil surfe i Australien, der vil elske de heftige bølger, mange af de solbeskinnede byer her oser af en blanding af laid-back-charme og vibrerende natteliv, scenerierne er smukke - ikke mindst nordpå, i staten Queensland, hvor regnskoven møder koralrevet. Lej en campervan eller autocamper og tag på road trip i Australien. Det er virkelig livet!

Transport i Australien

kør rundt i australien

Der er mange måder at komme rundt i Australien på. KILROY kan hjælpe dig med at booke et buspas rundt i Australien eller leje en bil eller campervan Down Under. Med en campervan eller autocamper i Australien har du dit hjem med på farten og du kan sove og lave mad i bilen. Road trip i Australien giver en unik form for frihed og mulighed for at sove i Australiens smukke natur. Der er også mulighed for at købe et buspas i Australien der giver dig mulighed for at hoppe af og på der hvor du har lyst. Kontakt os og hør om priserne på de forskellige transportmuligheder rundt i Australien. 

Dykke og sejle i Australien

dyk i australien - dykkercertifikat australien

Hvad hav og koralrev angår, er der ikke mange steder i verden, der overgår rejser til Whitsunday Islands og livet under overfladen på verdens største koralrev. Dykning i Great Barrier Reef er en helt unik oplevelse på din rejse til Australien og vi kan hjælpe dig med dykkerture og dykkerbevis i Australien. 
Sejlads i Whitsundays og dykning i Australien er bestemt i kategorien 'must do's' hvis du vil opleve de hvideste sandstrande og dykke blandt koraler og flotte fisk.

Rejser til Ayers Rock og Kakadu National Park - Australiens magi

rejse til ayers rock - oplevelser i Australien

En rejse på Australiens østkyst er fortryllende, men man bør også rejse de mange kilometer vestpå til staten Northern Territory og den hede, fugtige by Darwin som er getaway til ture i Kakadu National Park. Først og fremmest for at besøge den tropiske, eventyrlige nationalpark Kakadu med smukke vandfald, svømmehuller og varieret dyreliv - først og fremmest masser af krokodiller. Sydpå, i midten af den endeløse, røde outback, der mere end noget andet kendetegner den centrale del af landet, finder man Australiens mest berømte seværdighed, som altid vil være et mageløst syn: Ayers Rock, eller Uluru, som de lokale aboriginees, landets oprindelige befolkning, kalder denne kæmpesten - ja, det er verdens største sten! Og den SKAL ses. Denne del af Australien er i sandhed magisk.

Go west: Backpacking i Vestaustralien

Vil man væk fra den værste turiststrøm under sin rejse i Australien, og samtidig opleve en helt anden og unik del af landet, skal man ikke tøve: Go west! Det vestlige Australien er øde, vildt - meget vildt! - spændende og hamrende smukt. Her findes nogle af verdens smukkeste og mest uspolerede strande, fascinerende klipper og kløfter, storhed og stilhed i skøn forening og ikke at forglemme den måske mest 'autentiske' og charmerende del af den australske befolkning. Her får de nemlig ikke besøg så tit, så de vil elske at tage imod dig med åbne arme. KILROY har unikke rundrejser og rejser i Vestaustralien.

Surfing i Australien

surf i australien

Under din rejse i Australien kan du tage et surfkurus af forskellige dages varighed. KILROYs rejseeksperter står klar til at hjælpe dig og finde lige præcis det surfkursus der passer bedst til din rejse down under. Læs mere om surfing i Australien.

Working Holiday i Australien - tjen penge mens du rejser

Hvis du er under 30 år har du mulighed for at rejse og arbejde i Australien op til et helt år. Du kan for eksempel arbejde som medhjælper på en gård eller som bartender. Du skal altså ikke forvente at tjene dig styrtende rig på et working holiday visum, men du tjener penge så du kan rejse videre og du får helt sikkert en oplevelse for livet. Læs mere om Working Holiday i Australien.

Hvor længe skal man rejse i Australien?

Der er så meget andet at rejse efter på dette lokkende kontinent, det handler bare om at komme ud i eventyret. Du skal nok nå at blive træt af kænguruer og koalaer. At rejse er dog én ting, noget andet er at give en rejse til Australien den tid, den fortjener, og langsomt få landet og atmosfæren ind under huden. Det kan godt betale sig at blive det samme sted i en lidt længere periode for at suge den australske livsstil til sig og møde venner for livet. Storbyer som SydneyMelbourne og Adelaide er blandt de bedste steder at suge aussie-livet til sig, men der er samtidig masser af mindre og mindst lige så charmerende byer rundt omkring i landet, der vil holde på dig i evigheder. Australien er et kæmpe stort land, og hvis du virkelig vil under huden på landet, anbefaler vi at du river et par måneder ud af kalenderen for at opleve det. Hvis du ikke har så lang tid, er det bedst at koncentrere sig om færre byer eller områder, for på den måde at opleve det ordentligt frem for at skynde sig af sted. 

Sjove facts om Australien og ting du skal opleve:

facts om australien - billige rejser til australien

  • Aussierne ELSKER udendørslivet og aktiviteter under åben himmel
  • Goon er en populær drik som du nok skal stifte bekendtskab med
  • Du må hellere øve dig i at sige "G'day mate" inden afrejse
  • "BYO" står udenpå mange restauranter og det betyder rent faktisk at du gerne må medbringe dine egne drikkevarer på restauranten - WIN!
  • "Barbie" er det australske ord for BBQ
  • Pengesedlerne er faktisk vandtætte - super smart!
  • Vegemite er en nationalspise - smag den!

Uddannelse og praktik i Australien

At studere i Australien er blevet meget populært, i høj grad takket være universiteternes brede kursustilbud og høje internationale standard. På grund af Australiens beliggenhed i nærheden af Asien har universiteterne et særlig bredt tilbud indenfor internationale studier, politik og økonomi, og de har en høj andel af internationale studerende. Alle universiteterne som tager imod internationale studerende kvalitetssikres af de australske myndigheder. Du kan komme i praktik i Australien og læse i Australien gennem KILROY. Vores studievejledere kan fortælle dig om dine muligheder. Det er gratis at få hjælp af KILROYs studievejledere. 

Har du spørgsmål om Australien?
Kontakt KILROY

Kontakt