Yasawa Islands

Ankomst til Yasawa Islands
 

Billige rejser til Yasawa Islands - dit ø paradis

Yasawa Islands er det perfekte tropiske ø paradis i Fiji. De smukke grønne øer er hjem til fantastisk snorkeloplevelser og dykning i det krystalblå hav. Hvis du vil smage på et ægte ø-paradis skal du besøge Yasawa Islands.

Hvorfor er Yasawa Islands så fantastisk?

Hvis du eftersøger ingen stres og jag, ingen trafik (andet end bådtrafik), shopping malls og folk der maser og skubber så skal du besøge Yasawas. Det skal bestemt ikke lyde som om at øerne er kedelige, for det er de på ingen måde. For eksempel kan vi nævne at du kan:

  • dykke og snorkle i Yasawa Islands
  • backpacke og ø-hoppe i Yasawa Islands
  • hike og trekke på de fleste Yasawa øer
  • fiske med de lokale for rigtig at smage på de lokales levestil

Derudover er de lokale på Fiji nogle af de mest venlige i verden. De møder dig med deres lokale hej som er "bula" og du kan slet ikke lade være med at smile. De kender de bedste snorkel og dykkerspots, hemmelighederne i regnskovene og de er ikke bange for at tage et match beach volley med dig. Om aftenen serverer de den lækreste mad, måske dagens friskfangede fisk, og måske der hygges rundt om bålet. Den lokale drik Cava er naturligvis også et must.

The Yasawa Flyer catamaran

Hvordan rejser man til Yasawa Islands?
Yasawa Islands ligger nordvest for Fijis hovedø 'Viti Levu'. Man kommer til Yasawa Islands med en båd og hvis du har råd, kan du tage en vandflyver. En af de mest populære måder at tage til øerne på er med Yasawa Flyer som er en katamaran malet i skriggule farver der sejler dig fra Nadi til den ø eller de øer du drømmer om at besøge. Med et Bula pass kan du selv mixe og matche din ø-hop ferie på Yasawa Islands. Af øer du kan besøge kan vi blandt andet nævne: South Sea Island, Waya Lailai, Coral View, Beachcomber, Manta Ray og The Blue Lagoon. 

Sjove facts om Yasawa Islands

  • Yasawa Islands blev opdaget i 1789 af William Bligh 
  • Filmen "The Blue Lagoon" fra 1980 blev filmet i Yasawas og du kan besøge stedet hvor den blev filmet
  • Gennemsnitstemperaturen i luften er 25C
  • Gennemsnitstemperaturen i vandet er 25.5C!
Vil du ø-hoppe i Yasawa Islands på din jordomrejse?
Ja tak!

Book din rejse til Yasawa Islands

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt