Rejs til Maldiverne på budget

Rejs til Maldiverne på budget

Har du en drøm om at rejse til Maldiverne, men tænker at det er så dyrt, at det kun kan lade sig gøre for Lotto-vindere? Så tro om igen.....

Rejsen til Maldiverne behøver ikke at ruinere dig, og KILROY fortæller dig her hvordan du kan rejse til bounty øerne på et backpacking budget.

1. Bo på de lokale øerbackpacking på maldiverne

Det vigtigste du skal huske er, at det er langt billigere at bo på de lokale øer på Maldiverne. Vi foreslår Dangheti, Rasdhoo, Thulusdhoo og Felidhoo, i stedet for de kunstigt opbyggede ø-resorts.

På de lokale øer er prisniveauet langt lavere, og du får endda mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen. Tidligere var mange lokale øer lukket for turister men i løbet af de sidste par år, har myndighederne åbnet op for restriktionerne. Du kan bl.a. tage på en uges øhop  rundt på de lokale øer fra blot 4.315 kr. inkl. overnatning, sejllads mellem øerne og enkle aktiviteter.

2. Rejs i lavsæsonen

Man kan rejse til Maldiverne året rundt og være sikker på at få temperaturer på cirka 30 grader. Men fore at spare penge, foreslår vi, at du undgår at rejse i højsæsonen (december - april), da det er her at priserne er på sit højeste. Rejs i stedet for i lavsæsonen, fra maj til november, da der på dette tidspunkt er færre turister og lavere priser. 

Der kan være chance for mere regn i denne periode, men til gengæld er bølgerne bedre og dyrelivet blandt koralerne er mere farverigt. 

3. Rejs med de lokale færger

billig rejse til maldiverne

De fleste rejsende til Maldiverne flyver til Malé, og tager derefter et indenrigsfly eller speedbåd til øerne. Du kan dog spare en hel del penge ved at tage en færge. Færgerne er ikke den hurtigste transportform på Maldiverne, men du får en hyggelig bådtur. Husk at tjekke rejsetiderne på forhånd, da det ikke er alle færger der har daglige afgange. 

4. Drop de dyre luksushoteller og resorts på Maldiverne

Som et alternativ til de dyre luksushoteller og water villas, kan du booke nogle af de lokalejede gæstehuse som er dukket op på Maldiverne de sidste par år. Her kan du overnatte til en brøkdel af prisen, og du får personlige lokale relationer. Dette gør det ikke blot billigere, men også mere autentisk at overnatte på Maldiverne. 

5. Smag den lokale mad på Maldiverne

maldiverne rejse for ungeEndnu en fordel ved at bo lokalt er, at du får mulighed for at smage den lokale mad. De fleste 'guesthouses' (som det hedder), har inkluderet maden i prisen og du får serveret den lækreste fisk og skaldyr, fanget på dagen, og nydt sammen med ejerens familie. Hvis maden ikke er inkluderet i prisen, kan du købe friskfanget fisk hos de lokale fiskere ved havkanten, men gør dig klar på at prutte om prisen. Det er en del af oplevelsen. 

6. Besøg Maldiverne som en del af jordomrejsen

Det kan være overraskende billigt at rejse til Maldiverne som en del af en jordomrejse. Maldiverne kan være et stop på din rejse. Fx kan du flyve til Maldiverne samt Sri Lanka og Dubai fra 8995 DKK for unge og studerende. 

7. Tag ud at snorkle på egen hånd

maldiverne billigt

Mange tror at man skal sejle langt ud med en båd for at komme ud at snorkle, men på Maldiverne starter det smukke marineliv allerede i strandkanten. Du skal ikke langt ud før de smukke regnbuefisk svømmer omkring dig. Tag dit eget snorkeludstyr med hjemmefra, eller lej det til en billig penge der hvor du bor. KILROY tilbyder masser af mulighed for dykning og snorkling på Maldiverne.

Vil du sejle rundt i Maldiverne på budget?

billig ferie maldiverne

En fantastisk måde at opleve Maldiverne på er med vores "Maldives Dhoni Cruise". Du boarder båden i Malé og øhopper med andre eventyrlystne fra hele verden. Båden tager dig til beboede og ubeboede øer, og der bliver rigeligt tid til at snorkle, bade og slappe af i solen. Prisen inkluderer transport, overnatning ombord på båden, mad, nogle aktiviteter og landsbybesøg. Sejlads på Maldiverne er ubeskriveligt.

 

Vil du have et tilbud på rejsen til Maldiverne?
Kontakt KILROYs rejsekonsulenter
Relaterede indlæg
Kontakt