Mumbai

Oplevelser og ture i Mumbai

ture i mumbai - sighseeing i mumbai

Velkommen til Mumbai! Velkommen til menneskevirvar, kraftige dufte og oplevelser du kun kan få i Mumbai. Hvis du drømmer om at opleve Mumbai og Indien tæt på anbefaler vi, at du tager på en rundrejse og oplevelsesrejse med andre eventyrlystne. På den måde får du alle highlightsene, men du kommer også "off the beaten track" da guiderne kender de hemmelige områder og kan fortælle dig spændende historier. På en rundrejse kommer du tæt på de lokale, naturen, kulturen og du kommer under huden på Mumbai og Indien.

Læs mere om alle rundrejser i Mumbai og Indien forneden og kontakt en rejsekonsulent med dine spørgsmål, eller hvis du have hjælp med at sammensætte rundrejsen til Mumbai. De har selv været der og giver dig de bedste rejseråd med på vejen.

Har du spørgsmål om Mumbai?
Kontakt en rejsekonsulent

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt