Jakarta

Travl trafik i Jakarta
 

Rejser til Jakarta - vild storby på ækvator

Den indonesiske hovedstad Jakarta ligger på nordkysten af øen Java hvor floden Ciliwung har sin flodmunding. Med en befolkning på 9 millioner er Jakarta den klart største by i Indonesien og kendt som en farverig, multikulturel og tætbefolket by. Køb din rejse til Jakarta hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Jakartas citycenter har brede boulevarder, monumenter og områder med marmor og glas. Det er en by med mange ansigter, tæt på moderne skyskrabere og med gader fulde af energi og travl trafik. Byen bærer også præg af at have meget byos og forurening pga. de store motorveje der kører gennem byen.

Jakartas shoppingcentre og markeder

Hvis du er til shopping, så venter der dig rigeligt med muligheder i Jakarta. Rundt omkring i byen finder du markeder med spændende varer. Der er massevis af shoppingcentre og særligt i den sydlige del af byen hvor du finder de største.

Jakartas køkken: smag paradis 

Det er ikke svært at finde lækker mad når man rejser til Jakarta. Du skal glæde dig til at prøve indonesiske specialiteter med fisk, skalddyr, kokosmælk, bananer og friske grøntsager. Det indonesiske køkken og køkkenet på Java er fantastisk, så hvis du er madelsker, så føles det som paradis. Jakarta har ligeledes mange immigranter, så du kan uden problemer finde mad fra hele verden. Velbekomme!

Sightseeing i Jakarta

Hvis du rejser til Jakarta skal du opleve moderne indonesisk kunst. Det er også værd at besøge Taman Ismail som viser både moderne og traditionelle indonesiske kunstnere. Du skal også besøge den gamle havn ved navn Sunda Kelapa Harbor, Jakartas gamle by og Museum Gajah, som fortæller dig hvordan den indonesiske kultur har forandret sig gennem årene. Du kan også tage på en oplevelsestrejse med andre eventyrlystne og opleve Jakarta og andre steder i Indonesien. Læs mere om oplevelser i Jakarta.

Øhop i Indonesien? Start i Jakarta 

Indonesien er et kæmpe land som strækker sig 5000 km fra øst til vest på ækvator. Indonesien består af over 17.000 øer hver med deres egen karakter og landet er en populær backpacker destination fordi det er nemt at komme rundt og rejse fra ø til ø. I Indonesien kan du se vulkaner, regnskove, korelreve og wildlife. Det kan anbefales at rejse til Lombok, Bali, Borneo, Sumatra, Sulawesi og eksotiske Gili øerne.

Jakarta er som by ikke den mest eftertragtede destination, men pga. byens internationale lufthavn, Soekarno-Hatta International Airport, så er der mange der starter deres rejse i Indonesien i denne varme og pumpende storby. Derudover er øen Java et must for dem der drømmer om at rejse rundt i Indonesien. Java er hjertet i Indonesien, og en ø med fuld fart på og energi. Og pga. det tropiske klima, så er der en konstant temperatur på 30 grader, så man skal ikke bekymre sig for meget for det man pakker. Dog er det smart at huske sin lette regnjakke da tropiske regnskyl rammer i ny og næ. 

Har du spørgsmål om rejsen til Jakarta?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Jakarta

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt