Langkawi

Smukke strande omkranser øen Langkawi
 

Rejser til Langkawi - mere end et ø-paradis

Langkawi er en af Malaysias mest populære rejsedestinationer og rummer mulighed for mange spændende oplevelser både til lands og til vands. Der er også rig lejlighed for bruge Langkawi som et afslappende stop med badehåndklædet inden for rækkevidde mellem din storbyferie i Bangkok og din videre rejse til Kuala Lumpur eller Singapore. Book din rejse til Langkawi hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Smukke øer med hvide sandstrande

Blå himmel, bagende sol, hvide sandstrande og palmer, som vipper i takt med bølgerne, der slår ind mod kysten. Pulau Langkawi er hovedøen blandt de 99 paradisiske øer, som ligger omgivet af Andamanhavets turkisblå bølger. Det er her, du ankommer, hvis du flyver til Langkawi. De fleste af øerne er ellers ubeboede og naturen er mange steder helt utroligt smuk - både over og under havoverfladen. 

Over vandet på Langkawi

Her er bakker beklædt med frodig grøn bevoksning, hvor du kan se ørne, specielle sommerfugle og andre eksotiske dyr. Du kan også besøge Langkawi Crocodile Farm, hvor du kan opleve mange forskellige krokodillearter på nært hold. Vil du gerne have mulighed for at komme lidt omkring, så lej en cykel, scooter - eller en bil til de længere ture. Du kan også tage en cablecar, som kører 705 meter op i bjergene og giver dig en fantastisk udsigt over Langkawi.

Under vandet på Langkawi

Holder du af at kigge på koralrev og smukke fisk under vandet, kommer du ikke til at spilde tiden på Langkawi. I Pulau Pajar Marine Park, som ligger ud for Langkawi kan du både snorkle og se smukke fisk, rejer og ål eller dykke længere ned, hvor der findes større fisk som barracudaer, torsk og snappere. Alternativt kan du besøge Langkawi Underwater World, som er Malaysias største akvarium og en af områdets store attraktioner. Her kan du se over 500 forskellige salt- og ferskvandsdyr, blandt andet sæler, pingviner, hajer og fisk.

Toldfri zone på Langkawi

Hovedøen - Pulau Langkawi er den mest besøgte af dem alle. Her ligger en del hostels, øens eneste bank samt butikker, hvor det er muligt at shoppe toldfrit, da Langkawi siden slutningen af firserne har været toldfri zone.

Har du spørgsmål om Langkawi?
Spørg en rejsekonsulent

Book din rejse til Langkawi

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt