Hangover Hostel Airport (Seeduwa/Negombo)

Hangover Hostel Airport (Seeduwa/Negombo)
Fra DKK 255

Højdepunkter

  • Kort afstand til lufthavnen
  • Lækker indretning
  • 10 minutter fra tog station

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • Dit valg af overnatninger
  • Kaffe, the og frugt
  • Gratis WIFI
Hangover Hostel Airport, også kendt som Hangover Seeduwa eller Hangover Negombo, er det ultimative sted for backpackere. Dette hostel ligger tæt på Bandaranaike Lufthavn og tilbyder et lækkert mix af bekvemmelighed, komfort, sikkerhed og service.

Ankomstpakken - 1 overnatning inkluderet

Med denne KILROY ankomstpakke får du en nem og behagelig ankomst til Sri Lanka, når vi sørger for, at du bliver kørt direkte fra lufthavnen dit hostel. Køreturen tager ikke mere end 15 minutter, og efter et hurtigt check-in er du klar til at udforske, hvad Sri Lanka har at byde på. 

Denne pakke kan også ordnes som afgangspakke. 

Du kan bo på Hangover Hostel Airport lige så lang tid, du vil, og der er også gode muligheder for at booke overnatninger på nogle af vores andre hostels rundt i Sri Lanka. KILROY hjælper med glæde med at planlægge den bedste sammensætning af hostels, så du får det meste ud af dit ophold i Sri Lanka. 

Beliggenhed

Hangover Hostel Airport ligger lige ved lufthavnen og kun 10 minutter fra den nærmeste tog station, hvorfra du kan tage til hyggelige Negombo centrum i løbet af kort tid. Med sine lokale fiskemarkeder, hvide sandstrande og flotte templer bør Negombo være et must-see på din rejse rundt i Sri Lanka. 

Du kan også komme fra stationen til Colombo på mindre end en time, og derfor er lige netop dette hostel det oplagte valg når du skal udforske Sri Lankas vestkyst. 

Hangover Hostel Airport er det perfekte sted at tilbringe et par overnatniger efter en lang flyvetur, inden du begiver dig videre på dit eventyr rundt i Sri Lanka. Det er ligeledes et ideelt sted til din sidste overnatning inden hjemrejsen, så du er sikret at komme nemt og hurtigt til lufthavnen. 

Værd at vide om Hangover Hostel Airport 

Hangover Hostel Airport er omringet af grønne områder med hængekøjer, hyggelige fælles områder og fed street art, som virkelig får dig i backpacker stemning. Glæd dig til et ophold på et moderne hostel med en fed atmosfære. 

Overnatningsmuligheder

På Hangover Hostel Airport er der mulighed for at overnatte i sovesale, men du kan også tilvælge lidt ekstra luksus ved at overnatte på privat værelse. 

Du kan vælge mellem at overnatte på mixed eller female-only sovesale. Alle værelser har air-conditioning, individuelle strømstik og læselamper samt skabe og mulighed for afskærmning. 

Vælger du at overnatte på et privat værelse, har du desuden dit eget badeværelse samt ekstra opbevaringsplads.   

Map 

 

 

Kontakt