Koh Phi Phi

Udsigt over Phi Phi - en populær ø blandt backpackere i Thailand!
 

Rejser til Koh Phi Phi - hvide sandstrande og palmetræer

Rejs til Koh Phi Phi, og du vil finde fortryllende strande og palmetræer. Dette er en populær ø, især blandt backpackere, og de betagende omgivelser bliver hvert år indtaget af tusindvis af rejsende fra hele verden. Hvis du synes at 33 grader, hvide sandstrande og romatiske bungalows lyder fristende, så er dette stedet for dig!

Koh Phi Phi består faktisk af to øer: Koh Phi Phi Don, som er beboet, og den mindre ø Koh Phi Phi Leh, som er en øde ø - der dog tiltrækker mange besøgende. Her blev filmen "The Beach" optaget. Der kommer rigtig mange turistbåde til Phi Phi Leh hver dag, så et rigtig godt tip er at stå tidligt op og leje en båd tik at bringe dig derud - så kan du udforske denne skønne ø før der bliver alt for proppet med turister.

Koh Phi Phi blev ødelagt af tsunami katastrofen i December 2004, hvor tusinder af mennesker mistede livet. Fra udkigsposten Koh Phi Phi, kan man se udover øgruppen. På trods af de fantastiske udsigter kan man stadig spotte noget af den ødelæggelse som øen blev udsat for i 2004.

Klimaet i Koh Phi Phi

Koh Phi Phi har et tropisk klima med høj luftfugtighed. Der falder mest regn under sommer-monsunen mellem maj og oktober.

Spise og drikke

Koh Phi Phi har et bredt udvalg af restauranter. Du kan få middag fra et nyt kontinent hver aften hvis du ønsker det, men sørg nu for at udnytte muligheden for at opleve den lækre lokale thai mad!

Shopping

Du kan købe stort set alt hvad du har brug for for på Koh Phi Phi, men eftersom alting skal sendes fra fastlandet er de fleste ting dyrere på øen, sammenlignet med resten af Thailand. Du kan også finde lokalt producerede varer og souveneirs.

Aktiviteter på Koh Phi Phi

Hvis du er eventyrlysten kan du glæde dig over fantastsike muligheder for at klatre og dykke i dette ø-paradis. Du kan også tage yoga undervisning, leje kajakker, tage lektioner i kite surfing og tage del i sejlture omkring Koh Phi Phi. Drømmer du om at opleve verden under havet, kan du læse mere om dykning i Koh Phi Phi.

Attraktioner på Koh Phi Phi

Koh Phi Phi har en udsigtssted hvor du kan se hele øen. Det er en ret stejl klatretur at komme derop, men til gengæld tager det kun 20-25 minutter. Hvis du vil mindes ofrene fra tsunamien i 2004 kan du gøre det ved Tsunami Memorial Garden.

Snup en dagtur til Koh Phi Phi Leh - så kan du samtidigt besøge Phaya Naak Cave; en grotte med historiske hulemalerier. Maya Bay på Koh Phi Phi Leh er hvor "The Beach" blev optaget, og her er en fantastisk strand, der er absolut favoritsted blandt folk der ønsker at snorkle samt begynder-dykkere.

Har du spørgsmål om rejsen til Koh Phi Phi?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Koh Phi Phi

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt