Lub d Phuket Patong

Lub d Phuket Patong
Fra DKK 499

Højdepunkter

  • Fabelagtigt backpacker hostel
  • Fremragende anmeldelser
  • Perfekt beliggenhed
  • 2 minutter til stranden

Inkluderer

  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger
Med en ankomstpakke på Lub D Hostel lander du lige i hjertet af Phukets backpackermekka, og vi har selvfølgelig sørget for dine første overnatninger.

Ankomstpakke - 2 overnatninger

Når du ankommet i Phuket, skal du blot få fat i din bagage og bevæge dig mod udgangen af lufthavnen. Her møder du vores chauffør, der transporterer dig direkte til det fede hostel, Lub D i Patong. Så slipper du for besværet med at prutte om prisen med taxachaufførerne i lufthavnen, og din ankomst bliver bare meget bedre. Tro os!

Ankomstpakken indeholder 2 overnatninger i enten et fællesværelse eller i et dobbeltværelse - det er op til dig. 

I Patong kan du opleve det søde strandliv og det vilde natteliv. Stranden er mere end 2,5 km lang, og den mest populære i Phuket.

Lub D er et spritnyt og moderne hostel med en superb beliggenhed midt i Patong. Du har 2 minutters gang til stranden - what's not to like?

Lub D har virkelig det hele. Nybyggede store fællesværelser og lækre private dobbeltværelser. Der er udendørs pool, du kan thaibokse eller hygge dig på hotellets café. Hvis vi altså bare lige skal nævne et par ting.

Du kan vælge mellem luksuriøse fællesværelser med både Wi-Fi og aircondition eller deluxe private dobbeltværelser med balkon, Wi-Fi, aircondition og TV.

Poolområdet på Lub D i PhuketPoolområdet på Lub d Phuket Patong, Thailand

Lub D Phuket Patong Hostel, dorm roomSeng på fællesværelse på Lub d Phuket Patong, Thailand

Lub D Phuket Patong Hostel - Deluxe roomDeluxe værelse på Lub d Phuket Patong, Thailand

Velkommen til Lub D hostel i Phuket
Lub d Phuket Patong, Thailand

Kort

 

Kontakt