Grand Canyon

Udsigt over Grand Canyon
 

Rejser til Grand Canyon - et enestående naturvidunder

Med scenerier og udsigter så overdådige og utrolige, at det slår det meste på denne klode, er der ikke noget at sige til, at Grand Canyon er et af USA's og hele verdens største naturvidundere. Dette er et helt specielt sted, du SKAL se. Køb din rejse til Grand Canyon hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

Grand Canyon i Arizona i USA er en af verdens mest berømte og populære naturattraktioner. En kløft af så kolossale og imponerende dimensioner, at man ikke tror sine egne øjne: den strækker sig over 446 km fra syd til nord, hele vejen til Colorado. Og det er var netop den berømte Colorado River, der for over seks millioner år siden skar sig gennem klipperne og skabte dette utrolige sted. Du kan også flyve i helikopter over Grand Canyon, og se den fascinerende kløft.

Grand Canyons højdepunkter

Når man rejser til Grand Canyon, opdager man hurtigt, hvorfor dette sted er at finde på UNESCO World Heritage List. Selv om Grand Canyon ikke er den dybeste kløft i verden, skiller den sig ud ved bl.a. at være den længste med ovennævnte 446 km. Hvad der samtidig gør den speciel, er de fantastiske, skiftende lys, der dagligt rammer den. Og så er den altså trods alt temmelig dyb: 1.900 meter, hvor den er dybest. Kløftens bredde varierer fra 6,5 til 29 km.

Rejsen rundt i Grand Canyon National Park

Det er den såkaldte South Rim, der er den mest besøgte i Grand Canyon National Park, og dette område er også åbent hele året. North Rim-delen er kun åben i sommerperioden, og skal man vælge et af de to steder, anbefaler vi South Rim. Vil man gerne besøge begge steder, skal man regne med en køretur på ca. 500 km. Man kan dog også komme rundt i området med bus eller tog.

ture i grand canyon

KILROY har ture i Grand Canyon. Hør mere hos vores rejsekonsulenter.

Det kan anbefales at supplere køreturen rundt i området med f.eks. en guidet tur i området eller endnu bedre en af de mange oplevelsesrige aktivitetsmuligheder: rafting, hiking, hesteridning, mountainbike m.m. Man kan booke ture i området, men meget af det kan også prøves på nogle af vores oplevelsesture i Grand Canyon og omegn. Er penge ikke noget problem, er der også masser af muligheder for at se Grand Canyon i en helikopter eller et lille fly. At se dette sted fra luften er en ganske enestående oplevelse.

Lidt mere af Grand Canyon …

I 2006 åbnede man hvad man kan kalde den hurtigste vej til dårlige nerver: en Skywalk, dvs. en slags bro af glas (!), der strækker sig ud over kanten af kløften med hele 1.200 meter ned til bunden og Colorado River! Ja, dette sted er bestemt ikke for sarte sjæle. Men hold op, hvor er det en vild udsigt (eller skulle vi sige nedsigt?!). Denne skywalk ligger i Hualapai Indian Reservation. 

Glem ikke at give dig selv chancen for at se solopgangen her i dette fantastiske sted, hvis du har planer om at overnatte her (hvilket du helt klart bør, for stedet fortjener flere dage for at blive udforsket ordentligt). 

Grand Canyon-området byder på mere end sindssyge naturscenerier. Der er f.eks. rig mulighed for at lære mere om den oprindelige indianske befolkning, der i århundreder levede i disse områder. 

Har du spørgsmål om Grand Canyon?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Grand Canyon

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt