USA

Oplev udsigten over Grand Canyon på din rejse til USA
 

Rejser til USA - Go West!

En rejse til USA er en rejse til stedet hvor alting er STORT! Bilerne er større, skyskraberne er højere, ørkenerne og nationalparkerne er endeløse - og de er mange. Selv film- og rockstjernerne er større. Du må opleve USA mindst en gang i dit liv, og helst flere gange. USA er et fantastisk rejsemål. Køb din rejse til USA hos KILROY!

Kom hurtigt videre:

USA er på alle måder et fantastisk rejsemål - her er så mange vidunderlige og imponerende ting at se og udforske. De store byer - nogle af verdens mest berømte som New York, San Francisco og Chicago - har alle den helt specielle amerikanske atmosfære ('som på film'), og den store, vilde natur er imponerende over alt i landet - her findes masser af aktiviteter og muligheder for adventure på rejsen. Faktisk er det de færreste lande, der byder på så varierede og spektakulære naturscenerier: barske klippekyster, storslåede strande, endeløse og øde prærier, bakkede landskaber, brutale bjergkamme, dampende sumpe, mageløse, ubarmhjertige ørkenlandskaber og dybe, ufattelige klipper og kløfter (var der nogen der sagde Grand Canyon?).

Rejser til USA - Cowboys og storbymennesker

Ét er naturen, noget andet er landets mange fantastiske og forskelligartede mennesker: her er Midtvestens og de åbne præriers 'hillbillies' og cowboys, og her er de cooleste af de cool storbymennesker på Manhattan, i Brooklyn og i Californiens evige sommer. Du kan opleve det hele, eller du kan vælge det du synes bedst om. 

Road trip i USA - Den ultimative rejseform

road trip i usa

Har man 'blot' et par uger til rådighed på rejsen til USA, bør man vælge en region ud og koncentrere sig om at opleve denne. Har man derimod masser af tid, er der al mulig grund til at gøre det, USA inviterer til mere end noget andet: at tage et road trip i USA på tværs af landet, fra kyst til kyst. Heldigvis kan et sådant klassisk 'trip' også sammensættes på et utal af andre måder, det er bare at bruge fantasien - eller spørge din KILROY rejsekonsulent. Turen fra kyst til kyst er og bliver dog den klassiske, et af disse helt specielle amerikanske fænomener, der ikke rigtigt kan forklares. På denne måde får du den ultimative frihed til at opleve de vekslende omgivelser og landskaber i præcis det tempo og på præcis den måde, du selv ønsker. Og du kan selvfølgelig leje din bil gennem KILROY. Se flere eksempler på road trips i USA.

Naturen og nationalparkerne i USA

USA er alt muligt, ikke mindst venlige mennesker og unikke stemninger. Men ellers er det groft sagt naturen og de mange nationalparker i USA på den ene side og de spændende storbyer på den anden side, der er de store attraktioner.

nationalparker i usa

Hvad nationalparker angår, er der tale om et sandt overflødighedshorn af fantastiske naturscenerier og landskaber: Yellowstone med dens bjerge, prærier og imponerende dyreliv, Grand Canyons vanvittige storhed og skønhed, Yosemites ørken og klipper, Everglades-sumpene i Florida med kæmpe alligatorer og frodige planteliv, Californiens kolossale redwood-træer samt østkystens betagende kyststrækninger ved Acadia National Park og Cape Cod. For blot at nævne et lille udpluk. Storbyer for enhver smag Kulturelt står USA ikke tilbage for noget i hele verden. Udover verdens storby nummer 1, New York City, der altid vil overgå alle beskrivelser og forventninger, er der frisindede, kunstneriske San Francisco, stilfulde Boston, dynamiske Chicago og solrige, skinnende Miami. Eller hvad med musikbyen over dem alle, Seattle, eller gangsta'- og celebrity-mekkaet Los Angeles? For en behagelig overraskelse, prøv Minneapolis eller New Orleans.

Hvilken årstid ska man rejse til USA?

Der er noget ved enhver årstid i USA. Sommeren er varm over det meste af landet, nogle steder for varm, men til gengæld klart den bedste tid at besøge USA i fx strandene på Cape Cod, Long Island og øerne Martha's Vineyard og Nantucket ud for Boston. Ikke overraskende er priserne dog også tit skyhøje på denne tid af året netop i disse områder. Af mange grunde, især hvis man vil opleve så stor en del af landet som muligt, kan det anbefales at rejse om foråret eller efteråret. Så er temperaturerne i de fleste byer nemlig behagelige. Om efteråret er landskaberne, især i landets nordøstlige hjørne New England og omegn, ekstremt smukke takket være træernes røde og gule farver. I midtvesten er de mange prærie- og ørkenstater også mere behagelige hvad temperaturer angår, Rocky Mountains er smukke og knapt så overrendte som på andre tider, det samme gælder for det sydlige Californien og sydstaterne ved Den Mexicanske Golf. Også vinteren kan dog være god flere steder, om end forbandet kold andre steder. Florida har varme, behagelige vintre, og Rocky Mountains byder på fabelagtige ski-oplevelser i de hvide måneder. Ja, der er altid noget at komme efter i USA, også hvis man vil noget helt anderledes: så kan man jo prøve de fantastiske, øde vildmarker i Alaska eller bølgerne og vulkanerne i ø-staten Hawaii.

Uddannelse i USA

uddannelse i usa

Eventyrlystne mennesker fra hele verden har i flere hundrede år søgt til USA med håb og drømme i bagagen. USA er Hollywood, McDonald's og populær kultur, men også meget mere. Amerikanske uddannelsesinstitutioner holder en meget høj standard og i fritiden kan du udøve din favoritsport eller hobby. I USA vil du ofte opleve en omvendt jantelov, større valgfrihed og flere muligheder end noget andet sted i verden. Læs mere om uddannelse i USA og hvordan KILROY kan hjælpe dig videre. Vores studievejledning er gratis.

Praktisk information før rejsen til USA

Inden afrejse kan vi anbefale at du henter oplysninger om vaccinationer ved rejser til USA på www.rejsedoktor.dk. Det kan også være en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk for andre sikkerhedsmæssige oplysninger ved rejser til USA.

Vil du have hjælp med din drømmerejse til USA?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt