Key West

Billige flybilletter til Key West

Planlægger du en rejse til Key West? KILROY har unikke aftaler med flyselskaber i hele verden, og kan hjælpe dig med at spare penge på dine flybilletter til Key West.

Key West har en mindre lufthavn så du bl.a. kan flyve til og fra både Miami og Atlanta, samt et par andre amerikanske lufthavne. Vi anbefaler dog kraftigt at tage køreturen fra Miami, som er en både smuk og oplevelsesrig rejse.

Tag kontakt til vores rejsekonsulenter for et fordelagtigt tilbud på din fleksible flybillet eller rejsen til Miami og videre til Key West. Ring 70 15 40 15 eller kontakt os via e-mail.

Key West som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Key West skulle være et stop undervejs på din rejse jorden rundt. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Key West som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Key West skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Key West

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Key West. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt