Miami

Billige flybilletter til Miami

Miami er en af de mest populære amerikanske storbyer - blandt andet på grund af den skønne temperatur, de farverige mennesker og den tropiske stemning langs South Beach. Drik en ægte amerikansk milkshake under palmerne og gå direkte fra by til strand og tag en dukkert.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til Miami?

KILROY har billige flybilletter til Miami, og det er bedst at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i feltet 'lavpriskalender'. De billigste priser finder du som regel på afgange mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de helt rigtige flybilletter, eller er dit ophold i Miami en del af en større rejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor længe tager det at flyve til Miami?
Hvis du vælger et direkte fly til Miami, tager det faktisk kun omkring 10 timer at flyve over Atlanten. Er der derimod en mellemlanding undervejs, kan du lægge 2-4 timer oven i rejsetiden.

Er det nødvendigt med visum til Miami?
Når du rejser til USA, skal du søge om indrejsetilladelse. Dit visum giver dig ret til ophold i landet i 90 dage. Lige så snart du ved, at du skal til USA, anbefaler vi, at du starter ansøgningsprocessen. Du kan ansøge om ESTA-visum her.

Livreddertårn i Miami
En af de mange farverige livreddertårne på Miami Beach

Miami South BeachMiami er en storby, der har det hele og mere til

Art Deco, Miami BeachArt Deco-området ved South Beach skal opleves!

Kontakt