San Francisco

Billige flybilletter til San Francisco

Langs Californiens kyst ligger den ofte disede metropol San Francisco, hvor liberalismen kommer til udtryk i form af total frihed og plads til skæve eksistenser. Gå en tur over Golden Gate Bridge (eller løb som de lokale), oplev fangefortet Alcatraz og husk at hilse på de dovne søløver ved Pier 39.

Hvordan finder jeg billige flybilletter til San Francisco?

KILROY har billige flybilletter til San Francisco, og det er bedst at være ude i god tid. Du kan finde billetter i søgemaskinen nedenfor, og hvis du er fleksibel med datoer, kan du vælge +/-3 dage i feltet 'lavpriskalender'. De billigste priser finder du som regel på afgange mellem mandag og torsdag.

Kan du ikke finde de helt rigtige flybilletter, eller er dit ophold i San Francisco en del af en større rejse, anbefaler vi, at du kontakter en rejsekonsulent.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Hvor længe tager flyveturen til San Francisco?
Hvis du vælger at flyve direkte over Atlanten kan turen overstås på kun omkring 11 timer. En mellemlanding vil dog ofte resultere i en billigere flybillet, og så må du lægge fire til seks timer oven i rejsetiden.

Er det nødvendigt med visum til San Francisco?
Når du rejser til USA, skal du søge om indrejsetilladelse. Dit visum giver dig ret til ophold i landet i 90 dage. Lige så snart du ved, at du skal til USA, anbefaler vi, at du starter ansøgningsprocessen. Du kan søge om ESTA-visum her.

Golden Gate Bridge
San Franciscos helt store kendetegn - den ikoniske Golden Gate Bridge

Skyline San FranciscoDer er fantastisk udsigt fra de mange stejle bakker i San Francisco

Sporvogn i San FranciscoTag en tur i sporvogn op og ned ad gaderne

Kontakt