Yosemite National Park

Sådan kommer du til Yosemite National Park

Skal du rejse til Yosemite National Park? Den bedste mulighed er at flyve til San Francisco og køre herfra til Yosemite National Park. Køreturen fra San Francisco til Yosemite National Park er på cirka 265 km (165 miles) og tager mellem 3-3½ timer. Vi kan hjælpe dig med billeje, campervan eller motorhome så du kan rejse rundt i Yosemite og få ubeskrivelig naturoplevelser.

Flyv til San Francisco

Spar tid og penge ved at booke dine flybilletter til San Francisco online eller kontakt vores rejsekonsulenter for at få et skræddersyet tilbud. 

Flybilletter til San Francisco kan varierer en hel del i pris så prøv at vær fleksibel mht. datoerne. Hvis du har svært ved at finde billige billetter til San Francisco kan du prøve at ændre rejsedatoen. Husk at fredag, lørdag og søndag er dyre rejsedage.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg

Yosemite National Park som en del af din rejse jorden rundt?

Nogle gange har du brug for mere end bare en standard flybillet tur/retur, f.eks. hvis Yosemite National Park skulle være et stop undervejs på din backpacker- eller jorden rundt rejse. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Lav din egen jordomrejse!

Lav din egen jordomrejse!
Vil du gerne sammensætte din egen drømmerejse jorden rundt? Så kan du med disse tre enkle steps vælge dine favoritdestinationer og længden på rejsen, og så hjælper vi dig med at finde sammensætte de billigste flybilletter!
Din drømmerejse starter her!

Har du et ISIC kort? Få adgang til ungdoms- og studieflybilletter til Yosemite National Park

Med et ISIC kort kan du booke ungdoms- og studieflybilletter til Yosemite National Park. ISIC er det eneste globalt anerkendte studiekort, og giver samtidig adgang til mere end 40.000 rabatter og fordele i 130 lande. Læs mere om ISIC kortet eller køb det her.

Kontakt