Kakadu National Park

Oplevelser i Kakadu National Park - Ture i Kakadu

oplevelser i kakadu national park

KILROY har unikke rundrejser og ture i Kakadu National Park af forskellig dages varighed. Der er ture der tager dig langt ind i parken (som i øvrigt er lige så stor som halvdelen af Schweiz) og ture hvor du kommer fra Kakadu og til andre delstater på samme tur. Du ser krokodiller i massevis og overnatter under stjernerne i din 'swag' (australske ord for sovepose). I camperer og laver aftensmaden sammen og ser aborinal art, hører historier og trekker i bushen.

Oplev Kakadu National Park på en guidet rundrejse og book hjemmefra for at spare penge. Skriv til en rejsekonsulent, book et møde eller ring til os på 70 15 40 15 hvis du har spørgsmål om KILROYs oplevelser i Kakadu National Park.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt