Melbourne

Oplevelser i Melbourne

oplevelser i melbourne

Ture i og omkring Melbourne

Leder du efter oplevelser i Melbourne? Vil du se pingviner? Eller besøge en vingård? KILROY har ture i Melbourne og unikke rundrejser der giver dig det bedste af denne fantastiske storby og resten af delstaten Victoria. Du rejser med andre eventyrlystne, og vi har oplevelser i Melbourne for alle. Vi går ikke ind for ture med en guide med flag i front, men unikke ture hvor du kommer tæt på kulturen, naturen og de lokale med en fed indgangsvinkel da guiden kender Melbourne og Victoria som sin egen bukselomme. 

Du får det bedste med på din rejse på en oplevelsestur i Melbourne. Du kan læse mere om rundrejserne forneden og du kan altid kontakte en rejsekonsulent med dine spørgsmål. De har selv været i Melbourne og kan give dig de bedste rejseråd.

Har du spørgsmål om rejsen til Melbourne?
Kontakt en rejsekonsulent

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt