Peru

Frivilligt arbejde i Peru

frivillig i peru - volontør i peru

Hvordan vil du hjælpe i Peru?

Tag del i samfundsarbejdet på din rejse til Peru og giv din hjælp til mennesker der har brug for det. Som frivillig får man følelsen af at ens hjælp i den grad bliver værdsat, og man oplever glæden ved, hvor lidt der rent faktisk skal til, før det gør en rigtig stor forskel for andre. Samfundsarbejde handler om at hjælpe og gøre en forskel så lokalbefolkningen kan klare sig selv. Når du deltager i frivilligt arbejde i Peru kommer du til at anvende egne kompetencer og ressourcer til at undervise børn i lokale skoler gennem spil og leg, lave mad eller deltage i andre samfundsrelaterede projekter i Peru.

Bliv bedre til spansk med du gør en forskel

Det er muligt at deltage i frivilligt arbejde i Peru uden kendskab til det spanske sprog. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi dog at du tager et 1-2 ugers intensivt sprogkursus i Spansk, inden dit projekt påbegyndes. På den måde får du mulighed for at tage del i mere udfordrende opgaver, samtidig med at den NGO vi samarbejder med får mere ud af din hjælp og indsats. Men som sagt, man kan sagtens lære sproget under sit arbejde som frivillig og man kommer langt ved at tale med arme og ben :)

KILROY hjælper dig med frivilligt arbejde i udlandet

Hos KILROY mener vi at frivilligt arbejde er noget som alle skal opleve. Som frivillig giver du så lidt og du får så meget igen. Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold. Herunder kan du læse mere om vores frivillige projekter i Peru. Du er altid velkommen til at tage kontakt til KILROY hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Peru.

KILROY står altid klar til at hjælpe dig! Se billeder fra frivilligt arbejde i Peru.

Har du spørgsmål til frivilligt arbejde i Peru?
Kontakt KILROY

Per side
Per side

Frivilligt arbejde i Peru

frivilligt arbejde i Peru - gør en forskel

Som frivillig bliver din personlighed og dine kompetencer værdsat mere end du tror!

Har du spørgsmål til frivilligt arbejde i Peru?
Kontakt KILROY

 

Kontakt