Caribien

Caribiens fantastiske farver inspirerer til kreativitet og aktivitet
 

Rejser til Caribien - velkommen til paradis

De caribiske øer er stedet, hvor du kan ligge en hel dag i en hængekøje med en kokosdrink og bare slappe af mens batterierne bliver ladet op. For de mere eventyrlystne findes der et hav af forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem og masser af storslået natur. Køb din rejse til Caribien hos KILROY!

Caribien består af mere end 7000 øer og strækker sig fra Florida til Venezuela, placeret som en 'buffer' mellem Atlanterhavet og Centralamerika. Selvom Caribien udgør et lille geografisk område, er øerne meget forskellige rent kulturelt - og der er mange forskellige højdepunkter på en rejse til Caribien:

Rejse til Cuba

Cuba er en favorit blandt unge nysgerrige mennesker med interesse for historie, fantastisk musik og dans. Dette er stedet hvor du kan tilegne dig lidt ekstra viden om historie og kultur, samtidig med at du bliver lidt bedre til det med rom og cigarer! Tag på et spansk kursus i den charmerende hovedstad Havana, slap af på et all inclusive resort og de gode strande eller tag på en oplevelsestur, hvor du virkelig ser øen.

Jamaica

Jamaica er en anden interessant kulturel oplevelse. For alle dem der synes, at det perfekte ferie-soundtrack består af reggae musik, er Jamaica stedet. Her er fest, farver, glade mennesker og eventyrlige strande.

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er endnu en favorit blandt det unge publikum. Priserne er lave, strandene smukke og vinden perfekt for populære vandsportsgrene som kitesurfing og windsurfing.

Trinidad and Tobago

Trinidad and Tobago er stedet at tage til under det berømte karneval hvert år i februar. Det er virkelig en fest, fyldt med calypsomusik og dansende, glade mennesker. Perfekt for dem der elsker at kombinere strandferie med musik og dans.

Dette er blot et lille udpluk af noget af det bedste, man kan opleve på en rejse til Caribien. Der er så mange øer at vælge imellem, så det er en god idé at tale med vores rejsespecialister for at sikre, at du finder dine favoritter. Alternativt kan du lave stop på de forskellige øer og på den måde opleve Caribiens mangfoldighed.

Rejsen til Caribien 

Der er mange måder at rejse til Caribien på. Kun få øer har direkte flyforbindelser til Europa, så der er mange muligheder for at flette flere stop ind på sin rejse, fx Miami i USA, Mexico eller Venezuela i Sydamerika. At finde den perfekte rute online kan være en ufordring. Tjek derfor altid dine muligheder med en af KILROY's rejsespecialister, da du på denne måde ofte kan ramme præcis den rute mellem øerne, du måtte ønske. Og det kan varmt anbefales at besøge flere forskellige øer, når man alligevel er her.

Prisniveau i Caribien

Caribien er generelt kendt som en dyr destination. Priserne varierer dog fra ø til ø. Derudover kan du regulere dine udgifter ved at vælge mellem at hænge ud med de rige og berømte på trendy restauranter eller spise ved gadekøkkener med de lokale til overkommelige priser.

Hvornår er det bedst at rejse til Caribien?

Orkansæsonen er fra maj til oktober og i den periode kan vejret være ustabilt. Til gengæld er det generelt billigere at rejse i den periode. Resten af året er vejret næsten altid godt her.

Skal vi hjælpe dig med din rejse til Caribien?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Caribien

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt