Trinidad & Tobago

Sandet er i topklasse på denne strand på Trinidad. Her kan man for alvor slappe af.
 

Rejser til Trinidad & Tobago - et caribisk paradis

Trinidad & Tobago er et varmt og lidenskabeligt paradis fuldt af gode, caribiske vibrationer. På Trinidad & Tobago keder man sig aldrig, her finder man karnevaller, calypsomusik, paradisstrande, regnskove, rom i stride strømme og en uforlignelig caribisk atmosfære. Køb din rejse til Trinidad & Tobago hos KILROY!

På en rejse til Trinidad & Tobago kan man få præcis den caribiske drømmeferie, man drømmer om. Her er palmeklædte sandstrande som taget ud af dine vådeste drømme, frodige regnskove, en smittende livsglæde med masser af fest og farver, calypso, reggae og selvfølgelig rigeligt af den gode, billige rom, Caribien også er berømt for. Dette og meget mere er, hvad du finder i Trinidad & Tobago, der består af de to øer med de respektive navne, beliggende blot 11 km. fra Venezuelas kyst og dermed den sydligste nation i Caribien.

Ro og afslapning i Tobago

Tobago er den mindste af de to øer, også hvad indbyggertal angår: her lever blot 50.000 mennesker. Er man rejst til Caribien for at finde ro og afslapning, kan vi anbefale at man lejer et værelse eller en bungalow i en af de små fiskerlandsbyer på øens nordkyst. Her skulle man være et skarn, hvis man ikke kunne tilbringe dagene i en hængekøje i palmernes skygge mens man drikker en iskold Caribisk øl. Så kan man jo passende "lime" lidt med de lokale fiskere imens, dvs. lave ingenting, at 'chille', snakke om alting og ingenting - eller måske først og fremmest de lokale piger, der promener forbi (med andre ord en populær "beskæftigelse" blandt den mandlige del af befolkningen!).

Tag det roligt ...

På Tobago har man ikke travlt, faktisk synes tiden at gå lidt langsommere her end de fleste andre steder. Skulle man gå hen og savne lidt action, kan man hoppe på en af de lokale fiskeres båd ud på havet. De vil som regel tage imod dig med åbne arme. Med lidt held fanger I en stor tunfisk, og så er det svært ikke at stå tilbage med indtrykket af, at dagen er reddet. 

Er man til andre aktiviteter på havet, kan man også uden problemer finde masser af gode snorkle- og dykkersteder, f.eks. Cove Reef og Flying Reef nær Crown Point på øens sydvestlige del. Ligeledes finder man gode surfspots på Tobagos nordkyst. 

Tobagos frodige fristelser

Rejser man rundt på Tobago, opdager man hurtigt, at denne ø er meget grøn og frodig. Faktisk er det nemt at leje sin egen bil og køre rundt på egen hånd her - vejene er godt nok smalle og ikke altid lige gode, men her er næsten ingen trafik, så man bliver heller ikke stresset bag rattet. Øen byder på flere idylliske fiskerlandsbyer og mindst lige så mange uimodståelige bugter med fantastiske strande. Alternativt kan man tage en vandretur i den fascinerende jungle og slutte af med et forfriskende bad under et af de mange smukke vandfald. Ja, en rejse til Tobago er fuld af dejlige øjeblikke og overraskelser.

Trinidad

Trinidad er storebror og hovedøen, med 300.000 indbyggere alene i hovedstaden Port of Spain. Her finder man mange af de samme fristelser som på lillebror Tobago, men ellers er Trinidad nok mest kendt for sit storslåede karneval, der er det næststørste i verden. Alene forberedelserne til denne imponerende fest er noget for sig selv - de varer faktisk det meste af året, og når man kommer forbi nytåret, har man se forberedelser mere eller mindre hver weekend. Når den store begivenhed endelig løber at stablen i februar, er hele byen og øen på den anden ende. Alting går amok med parader i stor stil, rytmen fra olietønder, storslåede kostumer, massevis af rom, svedige kroppe og sang og dans til den lyse morgen. Husk at passe på dine ting! - Kriminaliteten er især under karnevalet høj i Port of Spain og på Trinidad generelt.

Trinidads naturrigdomme

Der er meget andet at komme efter på Trinidad. Også her kan det anbefales at leje en bil og i fred og ro køre rundt og opleve øens storslåede natur: smukke vige og bugter med indbydende strande, frodige bjergkamme, regnskov og et spændende dyreliv. Og selvfølgelig få det bedste indtryk af den venlige lokalbefolkning rundt omkring i landsbyerne.

Maden i Trinidad & Tobago

Køkkenet her på øerne er en mellemting mellem indiske og caribiske traditioner, og oftest temmelig krydret. Ris og bønner er almindelige basisvarer, og især på Tobago får man masser af lækre fisk, bl.a. den populære king fish samt tunfisk.

Transport mellem Trinidad og Tobago

Når man skal rejse mellem Trinidad og Tobago, er der to muligheder: en flyvetur på ca. 15 minutter eller en noget billigere sejltur med færge over ca. 4 timer.

Hvornår skal man rejse til Trinidad & Tobago?

Hele året! Vejret er varmt og indbydende det meste af året, men man skal dog bemærke, at her er regntid mellem juni og november. Dette er dog langt fra ødelæggende for rejsen, for typisk kommer der blot en kort byge eller to i løbet af dagen, efterfulgt af solskin.

Book din rejse til Trinidad & Tobago

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt