Canada

Oplevelser i Canada

oplevelser i canada

Oplev storslåede Canada på en rundrejse. KILROY har mange forskellige rundrejser og oplevelsesrejser hvor du kommer tæt på Canda, og på nogle af turene også til USA.

Hvem rejser jeg sammen med på en rundrejse i Canada?

På en rundrejse i Canada rejser du rundt med andre eventyrlystne i lokal transport, og du kan være sikker på at opleve hemmelige hjørner og områder i Canada hvor ikke den typiske turist kommer hen. På nogle af turene er I måske ganske få rejsende, og på andre af turene er I flere eventyrlystne. KILROYs rejsekonsulenter kan fortælle dig meget mere om den enkelte rejse i detaljer. Vi elsker at sammensætte rejse og vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte din rejse og rundrejse i Canada. Canada er et fantastisk land til en rundrejse, og vi garanterer dig en oplevelse i verdensklasse. 

Hvem rejser jeg sammen med på en rundrejse i Canada?

På en rundrejse i Canada rejser du sammen med andre eventyrlystne fra hele verden samt en engelsktalende guide. Guiden er ikke den klassiske guide i front med et flag, men han eller hun er en del af gruppen med et kæmpe kendskab til områderne i rejser i. I får røverhistorier, sjove historier og gode råd undervejs og I får et fedt sammenhold med de andre rejsende. Canada er et fantastisk land at opleve på en rundrejse og vi har med garanti en oplevelse der passer til din rejse og dit budget.

Har du spørgsmål om rundrejsen til Canada?

Herunder kan du læse om vores mange oplevelser i Canada. Hvis du har spørgsmål, vil en af vores rejsekonsulenter hjælpe dig. Sammen kan vi designe din drømmerejse til Canada ud fra dine ønsker og drømme. Ring til os på 70 15 40 15, skriv til os her eller besøg en af vores butikker i København, Odense eller Århus.

Per side
Per side

Video fra Niagara Falls:

Kontakt