Canada

Working holiday i Canada

Working holiday i Canada - Rejse og arbejde i Canada
Hvad siger du til en skisæson i Canada? Med KILROY kan du arbejde i et skiresort i Canada, og få international erfaring. En skisæson i Canada er den perfekte kombination til dit sabbatår da du både oplever Canada og tjener penge, og derved ikke kommer hjem med et minus på kontoen. Læs mere om livet på et skiresort i Canada og kontakt os, hvis du drømmer om at få denne fede oplevelse.

Canada er uden sammenligning et af verdens bedste skisportsteder og det kan blive dit hjem i et par måneder. Canada har fantastiske skiområder som hvert år ansætter folk i alle aldre til at arbejde på pisterne, i barer, i restauranter og i området. Når du bor og arbejder i et skiresort, er du en del af livet på bjerget og du lærer en masse fantastiske mennesker at kende, du står på ski, tjener penge, får noget på CV'et og du får de vildeste naturoplevelser. Du kan arbejde i enten Whistler Blackcomb eller Silver Star.

Arbejde i Canada - Udvid dit CV og få venner for livet

I Canadas skiresorter, Whistler Blackcomb & Silver Star, kan du være sikker på at få en oplevelse for livet med perfekt sne, fedt natteliv og et varieret terræn og der er skibakker både til nybegyndere og de øvede. 
Du skal ikke være rutineret skiløber for at arbejde i Canadas bjerge. Det eneste der kræves er dit gå-på-mod, dit glade sind og din vilje til at give dig selv samt andre en rigtig fed sæson.

Du kan allerede nu kontakte os, hvis du er interesseret i at arbejde i Canada i sæsonen 2016/2017.

Video om livet på et skiresort i Canada:

Se billeder fra en skisæson i Canada.

 

Q&A om Working Holiday i Canada:

Hvilke skiresorts kan jeg arbejde i?

Du kan få arbejde i Whistler Blackcomb eller Silver Star i Canada. 

Hvad kan jeg arbejde med på et skiresort i Canada?

De primære jobs i Canadas skiområder er i receptioner, varetagning af skilifte, skiudlejning, arbejde i barer og restauranter, for blot at nævne nogle få. Du får fuld oplæring og til samtalen med Working Holiday Club (som foregår i Danmark), er der mulighed for at komme med ønsker om, hvilket område du helst vil arbejde indenfor. Som ansat på et skiresort i Canada får du rabat på bolig, medarbejderrabatter på resortet, gratis liftkort og invitationer til fede events.

Hvilke skiresorts kan jeg arbejde på i Canada?

Vores verdensklasse skiresort partnere inkluderer Whistler Blackcomb og Silver Star. Titusindvis af unge fra hele verden rejser hvert år mod Canada for at deltage i en skisæson, og det er derfor en god ide at sikre sig arbejde gennem KILROY inden man tager afsted - ikke blot for at undgå at blive skuffet, men også for at spare en mindre formue.

Skal jeg jeg kunne stå på ski for at arbejde i et skiresort?

Svaret er ganske enkelt nej! Der er masser af ansatte der ikke har prøvet at stå på ski før og nogen har aldrig set sne før.

Hvilke kvalifikationer skal man have for at arbejde i Canada? 

Arbejdsmiljøet i Candas skiresorts er meget internationalt og dette er velanset af de lokale og de besøgende. De eneste krav for at få arbejde i Canadas skiområder er: 

  • du skal være mellem 18 og 35 år
  • du skal være hårdtarbejdende, åben og venlig
  • du skal være klar på at arbejde i Canada i hele sæsonen (november til april)

Du kan forvente oplæring i de jobs der kræver det. Hvis du har erfaring fra servicebranchen fx. restaurant, bar, café er dette dog slet ikke nogen ulempe. 

Kan jeg ansøge om et job med min ven, veninde eller kæreste?

Det kan du sagtens. Du skriver blot i din ansøgning hvem du ønsker at arbejde sammen med. Der er dog ikke nogen garanti for at det kan lykkedes. Hvis ikke det kan lykkes, anbefaler vi, at man ser det som en styrke at man får erfaringer fra to forskellige arbejdspladser evt. i samme resorts og i stedet for, kan mødes i fritiden og på denne måde lære at stå på egne ben.  

Hvad hvis jeg ikke får tilbudt et job? 

Hvis du ikke får tilbudt et job i første omgang, vil vi arrangere endnu et job interview fx. via Skype og se på hvilke muligheder der ellers er. Hvis heller ikke dette lykkes, får du alle dine penge tilbage. Hvis du beslutter dig for at afslutte forløbet lige pludselig, får du desværre ikke dine penge tilbage.

Hvorfor skal jeg tage en sæson på ski?

En sæson på ski er en oplevelse for livet. Du får sport, natur, socialt samvær og brugbar arbejdserfaring med i pakken, og det vil følge dig resten af livet. Spring ud i det, også selvom du ikke er en haj på ski, eller dine engelsk kundskaber er fantastiske. Det er ikke det der betyder noget. Det er dit gå-på-mod og positive sind der er med til at give dig en fantastisk oplevelse i Canada.  

 

Vil du vide mere?
Download brochuren

 

Kontakt