Mellemøsten

Tag på opdagelse på et lokal marked - Mellemøsten
 

Rejser til Mellemøsten - ørkensand og østens mystik

Mellemøsten er mødepunktet mellem Europa, Asien og Afrika, et fascinerende mix af nyt og gammelt, hypermoderne arkitektur og traditionelle kulturer. Her kan man smage på Østens mystik, tage på kamelsafari i ørkenen og lade sig rive med af den afsindige arkitektur i bl.a. Dubai. Rejs til Mellemøsten med KILROY!

Kom hurtigt videre til:

Som knudepunktet mellem Asien, Afrika og Europa er Mellemøsten en smeltedigel af forskellige kulturer, religioner og livssyn. En rejse til Mellemøsten vil med garanti byde på et udfordrende sansebombardement med fascinerende farver, dufte, lyde og smage. Fra strandene, shopping-festivalerne, golfbanerne og de luksuriøse hoteller i Dubai til de snoede basarer og markeder i Syrien og Oman - ja, det er svært at vide, hvor man skal starte. Her i Mellemøsten finder man nogle af verdens ældste byer såvel som nogle af de mest ultramoderne.

Mellemøsten for Indiana Jones typer eller strandløver?

Hvis du søger en ægte Indiana Jones-oplevelse, behøver du ikke lede længere end til oldtidsbyen Petra i Jordan. Et af verdens syv nye vidundere på en liste fra 2007 og en komplet overvældende oplevelse. Eller hvad med en eftermiddag på kamelryg i ørkenen i et ægte kamel-race? Denne gamle sport har på det seneste oplevet en slags comeback i De Forenede Arabiske Emirater. Hvis du er til strande, sol og afslapning, er det ikke noget problem at finde gode, uspolerede strande i når du rejser rundt i Mellemøsten. Og når du bliver træt af at dase, kan du jo passende kaste dig ud i Det Røde Hav for en god gang snorkling eller dykning i verdensklasse - her er farvestrålende fisk og koraller så langt øjet rækker. Glem heller ikke historiske Jerusalem i Israel, spændende Beirut i Libanon og Syriens fascinerende hovedstad Damaskus.

Rejsen til & rundt i Mellemøsten

KILROY tilbyder mange gode priser på flyrejser til flere forskellige destinationer i Mellemøsten. Især studerende og unge kan opnå særligt gode rabatter med muligheder for at ændre rute og rejsedatoer undervejs. Vel ankommet i Mellemøsten kan det bestemt anbefales at deltage i en af de oplevelsesture, vi tilbyder. På sådan en tur møder man automatisk nye venner, og samtidig sparer man både tid og penge - for eksempel behøver man ikke bekymre sig om at skulle arrangere transport rundt i de forskellige lande, når man er ankommet efter en lang og trættende rejse. Det kan især være en fordel netop i dette område, da ikke alle disse lande er lige nemme at rejse rundt i på egen hånd. Sådanne ture kommer også rundt i de afkroge, de fleste andre rejsende ikke kommer. Vi kan bl.a. andet varmt anbefale en jeepsafari i Wadi Rum-ørkenen i Jordan - sådan en tur vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse for dig! Vi kan selvfølgelig også booke denne slags ture for dig. En anden mulighed er at booke lokale fly i og mellem landene - det hjælper vi dig selvfølgelig også med.

Overnatning & priser i Mellemøsten

KILROY kender de gode backpacker-hostels i regionen såvel som de mere stilfulde hoteller, hvor du kan leve i luksus uden at betale en formue. Der er nemlig mange luksushoteller i bl.a. De Forenede Arabiske Emirater. Selv om det generelt ikke er noget større problem at finde overnatning på stedet undervejs på rejsen i Mellemøsten, anbefaler vi, at man altid har booket de første par nætter på en ny destination hjemmefra. På denne måde undgår man besværet med at finde et sted når man ankommer træt, udkørt og med jetlag. Det generelle prisniveau i Mellemøsten er nogenlunde billigt når det kommer til overnatning, restauranter og caféer. Er man på et stramt budget kan man klare sig for omkring 30 amerikanske dollars pr. dag i de billigste af landene.

Har du spørgsmål om rejsen til Mellemøsten?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Mellemøsten

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt